Τί γίνεται με το τουριστικό περίπτερο του Γαυρίου; Αυτή θα μπορούσε να είναι η ερώτηση αφού είμαστε ήδη στο τέλος Ιουλίου και εκκρεμεί η πρόσληψη ανθρώπου που θα το στελεχώσει προκειμένου το λιμάνι του νησιού να έχει εν λειτουργία τουριστικό περίπτερο.

Η επιστολή του κ. Νικολάου Κατσίκη συμβούλου της δημοτικής ενότητας Γαυρίου είναι χαρακτηριστική:

ΑΝΔΡΟΣ 29/07/2024

 Προς: Δήμαρχο  Άνδρου 

 Θέμα: Επιτακτική Ανάγκη για Πρόσληψη Υπαλλήλου για την Κάλυψη Κατεπειγουσών Αναγκών του Τμήματος Τουρισμού και Πολιτισμού

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

Στις 15 Ιουλίου 2024, το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Γαυρίου έλαβε ομόφωνη απόφαση, μετά από δική μου πρόταση, για την πρόσληψη ενός υπαλλήλου με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και την εγκατάσταση του στον Περιστεριώνα, όπως ήταν και παλαιότερα, για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών του Τμήματος Τουρισμού και Πολιτισμού. Εκτιμούμε την πρωτοβουλία σας για την πρόσληψη δύο υπαλλήλων στη Χώρα και στο Συνετί, καθώς ενισχύουν την προβολή και εξυπηρέτηση των επισκεπτών μας.

Στις 18 Ιουλίου 2024, μετά από ερώτηση της παράταξης “Μαζί για την Άνδρο” σχετικά με την πρόσληψη υπαλλήλου στον Περιστεριώνα, δεσμευτήκατε ότι, εφόσον το τοπικό συμβούλιο παραχωρήσει τον Περιστεριώνα, θα γίνουν άμεσα οι ενέργειες για την πρόσληψη και ότι είναι και δική σας επιθυμία.

Έχουν ήδη περάσει δύο εβδομάδες και βρισκόμαστε στο τέλος Ιουλίου, με μόλις έναν μήνα να απομένει για την τουριστική περίοδο της Άνδρου, και ακόμη η προκήρυξη δεν έχει εκδοθεί. Είναι επιτακτική ανάγκη να προχωρήσουμε άμεσα με την προκήρυξη της θέσης, καθώς ο χρόνος πιέζει και η επαρκής τουριστική υποστήριξη είναι κρίσιμη για την προβολή και ανάπτυξη του νησιού μας. Φαίνεται πως το θέμα έχει αμεληθεί, καθώς κανένας δεν σας το υπενθύμισε, ούτε η ομάδα εργασίας Γαυρίου, η οποία παράνομα χωρίς απόφαση δημοτικού συμβουλίου έχει εγκατασταθεί στον Περιστεριώνα. Εκτός εάν αυτός είναι ο λόγος που δεν προχωράτε στην πρόσληψη, ώστε να μην γίνει ξανά το τουριστικό περίπτερο.

Η πρόσληψη αυτή δεν αφορά μόνο την ευρύτερη περιοχή του Γαυρίου και της Υδρούσας, αλλά ολόκληρη την Άνδρο. Το λιμάνι του Γαυρίου είναι η είσοδος και η πόρτα του νησιού μας και η επαρκής τουριστική υποστήριξη είναι κρίσιμη για την προβολή και την ανάπτυξή του.

Παρακαλώ όπως επισπεύσετε τις απαραίτητες διαδικασίες για την προκήρυξη της θέσης εργασίας, ώστε να μπορέσουμε να καλύψουμε τις ανάγκες της τουριστικής περιόδου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η έγκαιρη πρόσληψη είναι καθοριστική για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους επισκέπτες μας και την ενίσχυση της τουριστικής μας εικόνας.

Με εκτίμηση,

Νικόλαος Κατσίκης

Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Γαυρίου

Τί γίνεται με το τουριστικό περίπτερο του Γαυρίου;

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.