Είναι αρχιτέκτων και λατρεύει την τέχνη. Ό,τι κάνει το υπηρετεί με επαγγελματισμό. Το έχει αποδείξει άλλωστε τόσα χρόνια στην Ανερούσσα. Το ξενοδοχείο στο Μπατσί. Εκεί που η Γαλάζια Σημαία απονέμεται ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια στο νησί. Φέτος μάλιστα ήταν και η μόνη. Η παραλία Δελαβόγια- Ανερούσσα.
Ο λόγος για τον Κώστα Αναγνωστόπουλο που δημιουργώντας στο ομώνυμο ξενοδοχείo έναν χώρο τέχνης φιλοξενεί τα τελευταία 11 χρόνια εκπροσώπους της κυρίως από τον εικαστικό κύκλο έχοντας επιτύχει να είναι το πολιτιστικό spot της Υδρούσας και της ευρύτερης περιοχής εκεί.
Για δεύτερη φορά ο Κωστής Γεωργίου εκθέτει έργα του στην Ανερούσσα. Ένα ατύχημα δεν επέτρεψε στον γνωστό ζωγράφο και γλύπτη να παρευρίσκεται την ημέρα των εγκαινίων. Η ζωγραφική του όμως ήταν παρούσα. Αδιάψευστος μάρτυρας της εργασίας και της ψυχής του.
“Με τα νέα έργα του ο Κωστής Γεωργίου σπάει το κέλυφος ενός μοναχικού κόσμου, βουτάει στα βαθιά νερά και αποκαλύπτει ένα ονειρικό μικρόκοσμο που παραπέμπει σε απολεσθέντα παράδεισο.
Το φως εισχωρεί στα βάθη και αναδύεται δυναμικά στην επιφάνεια υιοθετώντας όλες τις εντάσεις του μπλε, αναδεικνύοντας έναν έντονα ιριδίζοντα κόσμο, όπου κοράλλια και ψάρια, όστρακα και βουτηχτές φυγοκεντρίζονται μένοντας ακίνητα, ενώ με τα φωσφορίζοντα χρώματα τους προκαλούν μία διέγερση των αισθήσεων, απογειώνοντας την μαγεία του υδάτινου κόσμου.”
Ιnfo:
Πολυχώρος Τέχνης Aneroussa
2282041044/5 info@aneroussabeach




























