Τίποτα δεν άλλαξε ένα χρόνο μετά την διαβεβαίωση των αρμοδίων της ΔΕΗ για την απομάκρυνση του στύλου της επιχείρησης καθώς και του παρακείμενου Υ/Σ από το Νηπιαγωγείο Χώρας Άνδρου. Η δεύτερη εξώδικος δήλωση – πρόσκληση που απέστειλε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου Ανδρου προς την Δ.Ε.Η. περιοχής Δυτικών Κυκλάδων κοινοποιήθηκε στον Δήμο Άνδρου, στο Γραφείο Α’ βάθμιας εκπαίδευσης, στο Επαρχείο Ανδρου, στο Τμήμα Υγιεινής Άνδρου και την εφημερίδα μας. Παρομοίως είχε κοινοποιηθεί και η πρώτη εξώδικος-πρόκληση με αριθ. πρωτ. 50369/29.5.2008.

Στο μεταξύ με σχετικό έγγραφό της η ΔΠΝ/ Περιοχή Δυτικών Κυκλάδων (50349- 20.5.2009) –έναν χρόνο μετά- εξηγείται: Περίληψη: Υπογείωση Δικτύων Διανομής Χώρας Άνδρου. Σχετικά :α. Εξώδικη Δήλωση-Πρόσκληση συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Χώρας Άνδρου β. ΠΔΚ/Φ.288/50319/29-05-2008 Σε απάντηση της σχετικής εξώδικης δήλωσής σας και σε συνέχεια του (β) σχετικού σημειώματός μας σας πληροφορούμε για τα παρακάτω:

1. Έχει ήδη ολοκληρωθεί από το 2008 η μελέτη της υπογείωσης των δικτύων ΜΤ (Μέσης Τάσης) και ΧΤ (Χαμηλής Τάσης) καθώς και της αντικατάστασης των εναερίων Υ/Σ (Υποσταθμών) με επίγειους συνεπτυγμένους (compact) στη Χώρα της Άνδρου.

2. Πρόκειται για ένα έργο μείζονος σημασίας για τη Χώρα της Άνδρου, ιδιαίτερα μεγάλης έκτασης και αντίστοιχα υψηλού κόστους. Για το λόγο αυτό το έργο θα κατασκευασθεί με συγχρηματοδότηση από τη ΔΕΗ ΑΕ και το Δήμο Άνδρου.

3. Όπως έχουμε πληροφορηθεί από το Δήμο Άνδρου η διαδικασία για την εξασφάλιση των απαραίτητων κονδυλίων για τη συμμετοχή του Δήμου στο έργο βρίσκεται ήδη στο τελικό στάδιο και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των επομένων ημερών.

4. Ήδη η ΔΕΗ ΑΕ για τη βελτίωση του δικτύου στην υφιστάμενη κατάστασή του προέβη σε επιθεώρηση και συντήρηση καθώς και σε αντικατάσταση των μονωτήρων με συνθετικούς της πλέον σύγχρονης τεχνολογίας.

5. Με την ολοκλήρωση των διαδικασιών από την πλευρά του Δήμου Άνδρου η ΔΕΗ ΑΕ θα ξεκινήσει τις εργασίες για την κατασκευή του έργου οπότε θα αντιμετωπισθεί και το ζήτημα του δικτύου που αφορά το Νηπιαγωγείο της Χώρας.»Τελικά το μόνο που φαίνεται να γίνεται είναι αποστολή έγγραφου υλικού. Διότι επί της ουσίας «άκρη δεν βγαίνει»…

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.