Μου κάνει εντύπωση πραγματικά, αυτός ο ευγενής εμφύλιος που έχει ξεσπάσει μεταξύ των υποψηφίων, για τον ενιαίο δήμο Ανδρου. Δεν θα σταθώ στον ικανότερο, τον καλύτερο, τον εξυπνότερο, τον ωραιότερο και τα υπόλοιπα προ-εκλογικά. Θα μοιραστώ όμως μαζί σας την απορία μου. Ο νέος δήμαρχος το πρώτο που θα του χρεωθεί – κατά την ταπεινή μου άποψη, που μπορεί να είναι και εσφαλμένη- είναι ότι θα δείξει την πόρτα της εξόδου σε ικανό αριθμό υπαλλήλων, -εργασιακό γαρ. Το δεύτερο – αν δεν με απατούν οι γνώσεις μου-  είναι ότι το Δ.Ν.Τ. δεν έχει να κάνει μόνο με τους «κυβερνητικούς» αλλά και με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, με ό,τι περικοπή μπορεί αυτό να σημαίνει. Θα φτάσουμε δε, «στο μέλλον με τα τρελά σφιγμένα οικονομικά, να θεωρήσουμε επιτυχία, αν ο επόμενος δήμαρχος καταφέρει να αλλάξει τρεις λάμπες» όπως μειδιώντας σχολίασε η φίλη η Ειρήνη, λογίστρια γαρ.Στο μεταξύ εγώ σκοπεύω να απολαύσω αυτόν τον προ-εκλογικό αγώνα, πιστεύοντας πάντα στο αλάθητο κριτήριο του μέσου Ανδριώτη, που θα ψηφίσει τελικά αυτόν που του αξίζει.

* Στα παραπάνω προ-εκλογικά πλαίσια μου αρέσει η πανταχόθεν προερχόμενη κριτική που ασκείται σε  όλους τους υποψηφίους «όλοι έχουν τα συν και τα πλην τους πλην ενός… Του Δικού μας, αυτού που με κάθε τρόπο υποστηρίζουν οι υποστηρικτές, πάνω και κάτω από τα τραπέζια…

*  Ας ασχοληθούμε με κάτι διαφορετικό λοιπόν, μήπως έφθασε η ώρα στα πλαίσια του πεζοπορικού τουρισμού να εκπαιδευτούν οδηγοί βουνού; Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που πολλοί ξεκινάνε για μια πεζοπορική βόλτα στα χωριά, ας πούμε…

*«Η στροφή της επαρχιακής οδού, έξω από την είσοδο τού ξενοδοχείου “Παράδεισος” είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη. Επανειλημμένα έχει αναφερθεί το πρόβλημα στην αρμόδια υπηρεσία του Επαρχείου Ανδρου… Τον Μάιο του 2008 κατετέθη σχετική αίτηση…» Τα παραπάνω γράφει σε σχετικό μήνυμά της μηχανικός του νησιού. Πρόσφατα η γνωστή αρχιτέκτονας έγινε πάλι, για άλλη μία φορά, μάρτυρας ενός παρ’ ολίγον σοβαρού δυστυχήματος. «Ειλικρινά –συνεχίζει στο μήνυμά της – δεν καταλαβαίνω αυτή την αδιαφορία…»Ειλικρινά, ούτε κι εμείς… * Η αδιαφορία βέβαια δεν αφορά μόνο έναν τομέα. Αγανακτισμένος μου τηλεφώνησε Μεσαριανός κάτοικος, ο οποίος μου κατήγγειλε την απουσία μικροβιολόγου από το Κέντρο Υγείας εδώ και μήνες.

*Αγανακτισμένοι μου τηλεφώνησαν και κάτοικοι της περιοχής της Αγίας Αικατερίνης Κορθίου, για χρήση της παραλίας από ιδιώτες.

*Αγανακτισμένος είμαι και εγώ που υποχρεούμαι να παραμείνω εργαζόμενος στο κλεινόν άστυ για να φθάνει το τοπικό αυτό έντυπο που κρατάτε στα χέρια σας, με περιοδικότητα μηνός κι όχι ευκαιριακά, προ-εκλογικά, όποτε το θυμηθούμε ή το ζητήσουν οι αναγνώστες μας.

* Αντε και Καλά Μπάνια!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.