«Ο Υφυπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, κ. Παναγιώτης Ρήγας, εκπροσώπησε την Κυβέρνηση, στην Άνδρο, το τριήμερο 8, 9 και 10 Απριλίου, προκειμένου κατά την διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων προς τιμήν της Παναγίας της Θεοσκεπάστου, πολιούχου του νησιού, που φέτος, όπως και κάθε χρόνο, τελέστηκαν με κάθε λαμπρότητα στη Χώρα της Άνδρου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νησί, ο Υφυπουργός, κ. Π. Ρήγας, συναντήθηκε με τους εκπροσώπους της δημοτικής αρχής Άνδρου και συζήτησε με το Δήμαρχο, κ. Γ. Γλυνό, το σοβαρό πρόβλημα που απασχολεί το τελευταίο διάστημα το νησί και αφορά στη διαχείριση των απορριμμάτων άμεσα και μακροπρόθεσμα.

Στην ίδια συνάντηση, συζητήθηκαν και ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία των μονάδων υγείας της Άνδρου, με την ευκαιρία της παρουσίας στο νησί του αντιπροέδρου της 2ης ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου, κ. Σωτήρη Ζώτου και του διοικητή του Νοσοκομείου Σύρου, κ. Δημ. Τσιργή.

Ο Υφυπουργός, κ. Παναγιώτης Ρήγας, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Άνδρο, παρέστη και απεύθυνε χαιρετισμό στα εγκαίνια του νέου δημαρχιακού Καταστήματος. Επίσης, παρευρέθη στην επιμνημόσυνη δέηση, που τελέστηκε στο λιμάνι του Γαυρίου, για τα θύματα του ναυαγίου του πλοίου «Χρυσή Αυγή». Είχε, τέλος, την ευκαιρία να παραστεί στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο πάντα δραστήριος Σύλλογος Γυναικών Άνδρου».

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.