Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Μάιου 2011 στο αμφιθέατρο Ντε Κίρικο η εκδήλωση βράβευσης της πρώτης αριστούχου αποφοίτου του τμήματος εικαστικών της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών   καθώς και των αριστούχων πτυχιούχων υπότροφων του Μορφωτικού & Πολιτιστικού Ιδρύματος Νικόλαος Γ Παπαδημητρίου.

Στην εκδήλωση μίλησαν ο  Βουλευτής Λέσβου κος Σπύρος Γαληνός, ο Καθηγητής Ιστορίας της Τέχνης κος Νίκος Ζίας, ο Καθηγητής του London Business School κος Μιχαήλ Ιακωβίδης, ο Καθηγητής Ευρωπαϊκής Πολιτικής & Ενοποίησης του Πανεπιστημίου Αθηνών κος Παναγιώτης Ιωακειμίδης

και ο Πρόεδρος του Μορφωτικού & Πολιτιστικού Ιδρύματος κ. Νίκος Παπαδημητρίου.

Το βραβείο «Γεώργιος Ιακωβίδης» με τιμητικό πάπυρο και χρηματικό έπαθλο απονεμήθηκε στην κα Ευαγγελία Μαραθάκη αριστούχο απόφοιτο του τμήματος εικαστικών της ΑΣΚΤ και την απονομή έκανε ο δισέγγονος του μεγάλου Ζωγράφου κος Μιχαήλ Ιακωβίδης

Ακολούθησε η απονομή των τιμητικών παπύρων και των χρηματικών επάθλων στους Αριστούχους Πτυχιούχους Υποτρόφους του Μορφωτικού & Πολιτιστικού Ιδρύματος: ΄Αννα Βαλλιανάτου: Αριστούχο Πτυχιούχο του τμήματος Νομικής Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γεωργία Βερρή: Αριστούχο Πτυχιούχο του τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής Πανεπιστημίου Πειραιά. Καλλιόπη Βιταλιώτη: Αριστούχο Πτυχιούχο του τμήματος Ζωικής Παραγωγής και Υδατοκαλλιεργειών Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Άννα Κρούση: Αριστούχο Πτυχιούχο του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων  Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ειρήνη Μουτζούρη: Αριστούχο Πτυχιούχο του τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Γιασεμή Συκά: Αριστούχο Πτυχιούχο του τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης  Πανεπιστημίου Κρήτης.

Το βραβείο Γεώργιος Ιακωβίδης θα απονέμεται κάθε χρόνο στον/στην Αριστούχο Απόφοιτο του τμήματος εικαστικών της ΑΣΚΤ και αποτελεί προέκταση της δραστηριότητας του Ψηφιακού Μουσείου «Γεώργιος Ιακωβίδης» και του Ιδρύματος Ν. Γ. Παπαδημητρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.