Γιάννης Βρούτσης

Ποτέ στο παρελθόν, Ελληνική Κυβέρνηση δεν απαξίωσε τόσο το συγκριτικό πλεονέκτημα της εθνικής μας οικονομίας, τη ναυτιλία. Το επιστέγασμα της όλης αυτής απαράδεκτης συμπεριφοράς, ήταν στο πρόσφατα ψηφισθέν νομοσχέδιο του Υπ. Οικονομικών, που πλέον είναι και νόμος του Κράτους (Ν.3985/2011, αρθ.44), να περιλαμβάνονται επαχθείς διατάξεις που μειώνουν εκ νέου τις συντάξεις των ναυτικών μας.

Με την ιδιότητα του εισηγητή της Ν.Δ., στον λεγόμενο Εφαρμοστικό Νόμο κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να εμποδίσω την συμπερίληψη των συγκεκριμένων διατάξεων που αποκάλυπταν τους επαχθείς κυβερνητικούς σχεδιασμούς και προθέσεις για το ΝΑΤ (Ναυτικό Απομαχικό Ταμείο). Όμως, «φωνή βοώντος εν τη ερήμω» !Τελικά, η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και οι βουλευτές του ψήφισαν τις διατάξεις εναντίον της Ναυτιλίας και των ναυτικών μας, που δυστυχώς απ’ ότι φαίνεται δεν έχουν ούτε όριο, ούτε τέλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.