Ριζικά επισκευασμένο και ανακαινισμένο επανήλθε στη γραμμή Ραφήνα, Άνδρος, Τήνος, Μύκονος το ανδριακής πλοιοκτησίας φέρρυ Super Ferry II, από το πρωί της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου 2012.

Ο αγιασμός ενόψει των νέων δρομολογίων και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της εταιρίας των αδελφών Γεωργίου και Δημητρίου Στεφάνου έγιναν  το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεου Β’, παρουσία του υφυπουργού Ανάπτυξης, αρμόδιου για θέματα Ναυτιλίας,  Άδωνη Γεωργιάδη, του δημάρχου Ραφήνας Γιώργου Χριστόπουλου, των πλοιοκτητών και πλήθους προσκεκλημένων. Ο υφυπουργός Ανάπτυξης, καθώς και ο μητροπολίτης Σύρου, στις ομιλίες τους, τόνισαν την καθοριστική συμβολή των αδελφών Στεφάνου στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, στον ναυτιλιακό κλάδο, οι οποίοι, εν μέσω της έντονης οικονομικής κρίσης που διέρχεται η χώρα, επενδύουν με πρωτοφανή διορατικότητα, με αποτέλεσμα όχι μόνο να διατηρούν τις υπάρχουσες αλλά και να δημιουργούν, νέες θέσεις εργασίας.
Αξίζει να σημειωθεί το μέγεθος της επισκευής που έγινε φέτος, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι οι μηχανές του σκάφους, «έφυγαν με container στην Γαλλία και επισκευάστηκαν στις εγκαταστάσεις της κατασκευάστριας εταιρίας»…

Καλοτάξιδο και Τυχερό λοιπόν!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.