ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ  ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Το εκλογικό αποτέλεσμα, είναι απολύτως σεβαστό !

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους συμπατριώτες μου Κυκλαδίτες, που ανέδειξαν τη Ν.Δ. πρώτο κόμμα στο νομό μας.

Θέλω, όμως να τους ευχαριστήσω και προσωπικά, που ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου και με ανέδειξαν πρώτο σε ψήφους από όλους τους συνδυασμούς. Δυστυχώς, το αποτέλεσμα της κάλπης βάζει τη χώρα μας σε περίοδο πολιτικής αστάθειας και αυτό συμβαίνει σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή για την ελληνική οικονομία, καθώς πρέπει να ληφθούν άμεσα σημαντικές αποφάσεις.

Ο λαός, έστειλε τα μηνύματά του και οι κυκλαδίτες με την ψήφο τους, ισχυροποίησαν ιδιαίτερα το ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΞ. ΕΛΛΗΝΕΣ.

Πρώτη προτεραιότητα, όμως, είναι η χώρα να αποκτήσει κυβέρνηση, να κυβερνηθεί.

Ο χρόνος για τους κ.κ. Τσίπρα και Καμμένο που μέχρι χθες ασκούσαν ανέξοδη καταγγελτική κριτική, υποσχόμενοι μαγικές λύσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της χώρας, τελείωσε. Από σήμερα, ο χρόνος και για αυτούς μετράει αντίστροφα. Έχουν απόλυτη ευθύνη να κυβερνηθεί η χώρα, να μην υπάρξει πρόβλημα στον τουρισμό, να πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις και να συνεχιστεί απρόσκοπτα η δανειοδότηση μας.

Εκτός, αν όπως έλεγαν στο προεκλογικό αφήγημά τους ότι τα έσοδα της χώρας υπερκαλύπτουν τα έξοδα και άρα μπορούμε να ζήσουμε χωρίς δανεικά όπως ισχυριζόταν ο κ. Καμμένος ή ότι θα υπάρξουν χρήματα μέσα από τη φορολόγηση του πλούτου, όπως υποσχόταν ο κ. Τσίπρας.

Σε κάθε περίπτωση, από σήμερα τα δεδομένα άλλαξαν και αυτοί θα κρίνονται. Ο προεκλογικός λαϊκισμός και η δημαγωγία αποτελούν πλέον παρελθόν. Όλοι είναι υποχρεωμένοι να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν, σύμφωνα με την ετυμηγορία του ελληνικού λαού.

Η Ν.Δ. παρά τα χθεσινά αποτελέσματα, εξακολουθεί να αποτελεί παράγοντα πολιτικής ομαλότητας και σταθερότητας για τη χώρα και αυτό θα συνεχίσει να είναι.

Όσο με αφορά, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με τον ίδιο ζήλο, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα για τα προβλήματα των Κυκλάδων.

Εύχομαι το καλύτερο για την πατρίδα μας και τα νησιά μας !!!

ΝΙΚΟΣ ΣΥΡΜΑΛΕΝΙΟΣ ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων και όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές στο νομό, θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους χιλιάδες κυκλαδίτες που με τη ψήφο τους εμπιστεύτηκαν την πολιτική μας πρόταση.

Η επιλογή τους αυτή μας δίνει μεγάλη δύναμη αλλά και ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη.

Τους διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να αγωνιζόμαστε με το ίδιο πάθος, δίπλα, μαζί με την κοινωνία για την ολοκληρωτική ανατροπή της πολιτικής των μνημονίων, για το σχηματισμό μιας κυβέρνησης της αριστεράς που θα καταγγείλει τη δανειακή σύμβαση της υποτέλειας και θα ακυρώσει το μνημόνιο της χρεοκοπίας,  θα ξαναφέρει την ελπίδα και το όραμα, και θα οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από την κρίση, με δικαιοσύνη και αλληλεγγύη.

Η μέρα που ξημέρωσε είναι σίγουρα πιο φωτεινή, οι ανατροπές που έφερε στην Ελλάδα έστειλαν μήνυμα στην Ευρώπη, οι ντόπιοι εντολοδόχοι των τραπεζιτών και των τοκογλύφων πήραν κι αυτοί το δικό τους μήνυμα, ο δρόμος όμως είναι μακρύς και δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, δεν υπάρχουν περιθώρια για πανηγυρισμούς, την ώρα που δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας και εκατοντάδες χιλιάδες κάτω από το όριο της … αξιοπρέπειας.

Επιπλέον, η έντονη παρουσία της φασιστικής Χρυσής Αυγής πανελλαδικά, αλλά και στο νομό μας, δεν μπορεί να μας αφήνει αδιάφορους.

Απευθυνόμαστε σε όλους τους πολίτες των Κυκλάδων, σ’ εκείνους που βρεθήκαμε καιρό τώρα σε κοινούς αγώνες και σε όλους εκείνους που για πρώτη φορά μάς πλησίασαν στην κάλπη, και τους καλούμε να συμπορευτούμε και να συνεχίσουμε μαζί τους αγώνες, για την ολοκληρωτική ανατροπή των καταστροφικών πολιτικών, για το χτίσιμο μιας αλληλέγγυας και δημοκρατικής κοινωνίας, με κοινωνική δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια, με νέα αξιακά προτάγματα, με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

ΜΑΡΙΟΣ ΒΟΥΤΣΙΝΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Οι εκλογές της 6ης Μαΐου, έδωσαν ένα ηχηρό και ξεκάθαρο μήνυμα. Ο λαός αποδοκίμασε αυτούς που τον κορόιδεψαν, τον πλήγωσαν, τον εξαπάτησαν και τον ταπείνωσαν.

Οι δυνάμεις του Μνημονίου που ξεπούλησαν τη χώρα, την εθνική κυριαρχία και την αξιοπρέπειά μας, αποτελούν πλέον μια μειοψηφία που καθημερινά καταρρέει.

Οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες», ένα Κίνημα πολιτών με διάρκεια ζωής μόλις τρείς μήνες, κατάφερε παρά τα χτυπήματα κάτω από τη μέση και τον πόλεμο λάσπης που δέχθηκε, να συγκεντρώσει εντυπωσιακά ποσοστά, τόσο σε πανελλαδικό επίπεδο, όσο και στο νομό Κυκλάδων.

Η πρώτη μας μάχη κερδήθηκε. Είμαστε πλέον πρωταγωνιστές του νέου πολιτικού κύκλου, με πρώτο στόχο να επαναφέρουμε την ηθική στην πολιτική και να καταργηθούν τα Μνημόνια των εδώ εντολοδόχων με τους τοκογλύφους τραπεζίτες.

Προσωπικά, θέλω να εκφράσω θερμές ευχαριστίες μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου σε όλους τους Κυκλαδίτες που με τίμησαν με την ψήφο τους και να τους υποσχεθώ ότι θα καταθέσω και την ψυχή μου για να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους.

Εμείς οι νέοι άνθρωποι, η γενιά του Μνημονίου – όπως μας κατάντησε το παλιό σάπιο πολιτικό σύστημα – ξεκινάμε τη δική μας αντεπίθεση η οποία θα είναι δυναμική με στόχο να δώσουμε την ελπίδα για ένα διαφορετικό αύριο, με καλύτερες προοπτικές και ευνοϊκότερες συνθήκες διαβίωσης για μας και τα παιδιά μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.