Για την 20ετή επιτυχή συνεισφορά του πλοιάρχου και μέλους της T.J.Giavridis Marine Services Co. LTD. Νικολάου Σ. Νέρη η εταιρία του απένειμε τιμητική πλακέτα σε μια εκδήλωση –έκπληξη που οργανώθηκε με σύσσωμο το προσωπικό της συγγενείς και στενούς συνεργάτες του στις 12 Απριλίου 2012.

Την απονομή πραγματοποίησε ο ιδρυτής και διευθυντής της εταιρείας κ. Τριαντάφυλλος Γιαβρίδης που είχε έτσι την ευκαιρία να ευχαριστήσει και να τιμήσει τον Capt. Νέρη για την πολύτιμη συμβολή του στην επιτυχία και ανάπτυξη της T.J.Giavridis Marine Services Co. LTD., συμβολή, που κατά κοινή δήλωση των κ. κ. Γιαβρίδη και Νέρη θα συνεχιστεί ασφαλώς και στο μέλλον. Η εκδήλωση συμπεριελάμβανε και απευθείας τηλεοπτική σύνδεση μέσω του διαδικτύου με την Jardine Shipping Services, τον παλαιότερο δυτικό όμιλο ναυτιλιακών συμφερόντων σε συνεχή λειτουργία στην Άπω Ανατολή από τον 18ο Αιώνα της οποίας αποκλειστικός αντιπρόσωπος είναι η T.J.Giavridis Marine Services Co. LTD. Η T.J.Giavridis Marine Services Co. LTD., δραστηριοποιείται στον τομέα της αντιπροσώπευσης ναυπηγείων και ναυπηγοεπισκευαστικών εταιρειών, ναυτιλιακών πρακτόρων και εταιρειών παροχής τεχνικών υπηρεσιών και κατασκευής εξοπλισμού καθώς και της αγοραπωλησίας πλοίων για τέσσερεις δεκαετίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.