Το Μουσείο Λαογραφίας και Χριστιανικής Τέχνης Άνδρου εγκαινιάζει την έκθεση φωτογραφίας της Λιλίκας Παντζοπούλου με θέμα: «Χρώματα στον ανδριώτικο βυθό» την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012 στις 20:30, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 26 Αυγούστου. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Στην συνέχεια το Μουσείο Λαογραφίας και Χριστιανικής Τέχνης, σε συνεργασία με την πρόεδρο του Σ.Α.Π. κ. Βασιλική Λινού, οι οποίοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία για την αξιοποίηση της οικίας Θεοφίλου Καΐρη ως Μουσειακού χώρου, θα παραθέσουν δείπνο με Aνδριώτικες γεύσεις από τον διάσημο chef , Μιχάλη Ντουνέτα – ειδικά καλεσμένος για την εκδήλωση –  και τον βραβευμένο chef, Βασίλη Μήλιο με την brigata του από το St. George Lycabettus.

Η εκδήλωση θα γίνει στην πισίνα του ξενοδοχείου «Παράδεισος» στις 21:30, με σκοπό την ενίσχυση του υπ’ ίδρυση Μουσείου για τον ποιητή Ιωάννη Πολέμη, στ’ Αποίκια. Κατά την διάρκεια του γεύματος η  οινολόγος – συγγραφέας Μαρία Τζίτζη Γαλανού κι ο chef Μιχάλης Ντουνέτας θα μιλήσουν  για τα ανδριώτικα κρασιά, τα βότανα και τις γεύσεις της Άνδρου.

Την εκδήλωση υποστηρίζει η εφημερίδα «Ανδριακή»

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.