«Την πίστιν ετήρησες και τον νόμον ετέλεσες»

Αντώνη, Ήσουν ένα μεγάλο κεφάλαιο μέσα στην κοινωνία της Άνδρου. Η ευγένεια σου, η σοβαρή και αξιοπρεπής παρουσία σου, ο σοφός λόγος σου, προπάντων η αγάπη σου στον άνθρωπο σε ξεχώριζαν και σου έδιναν μια ιδιαιτέρα θέση. Ο Ανδριακός Όμιλος Μελετών και στην συνέχεια η Καΐρειος Βιβλιοθήκη. Ο Μουσικός Σύλλογος και η Φιλαρμονική υπήρξαν και δέχθηκαν την ιδιαίτερη φροντίδα και το ενδιαφέρον σου.

Αντώνη, ήσουνα ένας άρχοντας στις καρδιές όλων μας. Σε παρακαλούμε να προσεύχεσαι για όλους μας. Αναζητούμε την ελπίδα, θέλουμε στήριγμα, προσδοκούμε την Σωτηρία. Σε αποχαιρετώ με τον λόγο του ψαλμού: «Μακάριοι οι καθαροί τη καρδία, ότι αυτοί τον Θεόν όψονται»

Πατήρ Ιωάννης Στάμος

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.