Ολυμπιακή νίκη, Ανδριακή υπερηφάνεια!

Ανδριακής καταγωγής είναι ο 19χρονος ολυμπιονίκης του Λονδίνου που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο για λογαριασμό της Μεγάλης Βρεττανίας στην οκτάκωπο των ανδρών. Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Λουλούδη, εγγονό του Κωνσταντίνου και της Μήτσας Λουλούδη από την Χώρα της Άνδρου, ο οποίος συμμετείχε στο πλήρωμα της Μεγάλης Βρετανίας, που τερμάτισε τρίτο με 5.51.18.

Ο Λουλούδης έγινε γνωστός στη χώρα μας από τη συμμετοχή του στο «Boat Race» με το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης το 2011 και είναι ο δεύτερος Έλληνας που διακρίνεται στο Λονδίνο με τα χρώματα άλλης χώρας, μετά τον Σιδέρη Τασιάδη στο κανόε καγιάκ, για την Γερμανία. Ο σπουδαίος Βρετανός αθλητής Μάθιου Πίνσεντ, επίσης απόφοιτος του πανεπιστημίου της Οξφόρδης, έχει εκφραστεί με τον καλύτερο τρόπο για το μέλλον του Λουλούδη στην κωπηλασία.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.