Αρνητική η στάση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για πλωτό πολυϊατρείο και κλιμάκια ιατρών στα νησιά  –

Γ. Μαχαιρίδης: Ακρωτηριάζεται και απαξιώνεται ο θεσμός

Το φόβο για «συνειδητή προσπάθεια απαξίωσης και ακρωτηριασμού», όπως λέει χαρακτηριστικά, της αιρετής Περιφέρειας εκφράζει ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης με αφορμή την άρνηση της Υπηρεσίας του Ελεγκτικού Συνεδρίου του νομού Κυκλάδων να μην εγκρίνει τις προγραμματικές συμβάσεις για τη χρηματοδότηση από ίδιους πόρους της λειτουργίας του πλωτού πολυϊατρείου και των κλιμακίων ιατρών που επισκέπτονται τα νησιά μας.

Με επιστολή του προς τους Υπουργούς Εσωτερικών και Οικονομικών, κ. κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη και Γιάννη Στουρνάρα, που κοινοποιείται και στον Πρωθυπουργό, ο Περιφερειάρχης εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του, «αν – και όπως τονίζει – αυτό που μετράει και ίσως πρέπει να βαραίνει στην κρίση και στις επιλογές της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου σας, της διοίκησης όπως και των ελεγκτικών οργάνων, είναι η απογοήτευση, η πικρία και το αίσθημα της εγκατάλειψης που θα εκφραστεί από τους νησιώτες οι οποίοι έχουν επενδύσει και επενδύουν σε δράσεις που συμβάλλουν στην αναβάθμιση της ζωής και της καθημερινότητάς τους».

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.