«Explore Andros – Your Doorway to the Cyclades Holidays Island»

«Ανακαλύψτε την Άνδρο! Η Είσοδός σας στις Κυκλάδες»

«Με αυτό το σλόγκαν το νησί της Άνδρου ταξίδεψε από τις 19 Μαΐου έως και την 02 Ιουνίου 2012 σε κράτη του Περσικού Κόλπου. H πραγματοποίηση αυτού του ταξιδιού είναι ένα μέρος μιας μεγάλης προσπάθειας που έχει ξεκινήσει μερικούς μήνες τώρα, με σκοπό να τονωθεί η εξωστρέφεια του νησιού της Άνδρου, και βέβαια της τουριστικής της δύναμης.

Ψυχή όλου αυτού, είναι όλοι όσοι πίστεψαν και στήριξαν – ηθικά αλλά και υλικά αυτή την προσπάθεια. Εμπνευστές και συντονιστές, η εταιρεία marketing και διαφήμισης «Admark» της Ανδριανής Μαρκάκη, το δημιουργικό γραφείο «Art Studio 49» του Γιάννη Κουμαριανού οι οποίοι σχεδίασαν και πραγματοποίησαν όλη την καμπάνια, το Studio Kelaidis ως παραγωγός του dvd της παρουσίασης, και ο υποστηρικτής μας Δήμος της Άνδρου. Ιδιαίτερα σημαντική υπήρξε η υποστήριξη που είχαμε από τα γραφεία των Ελληνικών πρεσβειών στο Κουβέιτ και το Ντουμπάι, και το Αραβο-Eλληνικό Επιμελητήριο, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά. Κατά την διάρκεια του ταξιδιού πραγματοποιήθηκαν επαφές με πρακτορεία τουρισμού και μέσα μαζικής ενημέρωσης στο Κατάρ, Ομάν, Κουβέιτ και Ντουμπάι στα οποία παρουσιάστηκαν σε ανοιχτές αλλά και κατ ‘ιδίαν συναντήσεις, έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό, καθώς και μια ολιγόλεπτη παραγωγή σε DVD για την Άνδρο. Τα αποτελέσματα είναι πολύ θετικά τόσο για την Άνδρο όσο και για την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό, μιας αγοράς ιδιαίτερα ενδιαφέρουσας.

Στο άμεσο μέλλον σχεδιάζεται ενημερωτικό ταξίδι εκπροσώπων των τουριστικών γραφείων των κρατών αυτών στην  Άνδρο με σκοπό την αξιοποίηση της Άνδρου ως τουριστικό προορισμό».

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.