Το καλοκαίρι που μας πέρασε στο θέατρο της Επιδαύρου οι θεατές είχαν την χαρά να παρακολουθήσουν την άκρως ενδιαφέρουσα ερμηνεία της Ανδριώτισσας ηθοποιού Ειρήνης Δράκου στον ρόλο της Αντιγόνης. Η Ειρήνη Δράκου γεννήθηκε στην Άνδρο το 1974.  Παρακολούθησε σεμινάρια  φωνής με τη Μ. Γεμεντζάκη και Θεραπευτικό Τραγούδι με την Ε. Νικολίτσα και στο χορό Barra a terre – Seresta Dance Studio, Χορευτικό Αυτοσχεδιασμό με  Μ. Σιδέρη και Σεμινάριο Μοντέρνου Χορού και Ακροβατικά  με Σ. Ζάννου. Επίσης σεμινάρια υποκριτικής με τους : Σ. Λιβαθινό, Α. Καραζήση Κ. Σφυρικίδη, Γ. Συμεωνίδη,  Κ. Αρβανιτάκη, Α. Δανέζη.

Συμμετείχε στην 8η Θερινή Ακαδημία του Εθνικού Θεάτρου και στα πλαίσια αυτής παρακολούθησε μαθήματα με τη Ρούλα Πατεράκη, A. Bozic  και Α. Βούλγαρη. Επίσης, συμμετείχε ως Χορεύτρια στην Τελετή Έναρξης της Παραολυμπιάδας Αθήνα 2004 σε σκην. Α. Παπαδαμάκη.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος πάνω σε Άσκηση και Υγεία. Από το 2007, είναι ιδρυτικό μέλος της θεατρικής ομάδας ΑΣΙΠΚΑ μαζί με το Δημήτρη Μπίτο. Με την ΟΜΑΔΑ ΑΣΙΠΚΑ συμμετείχε ως ηθοποιός σε διάφορα δρώμενα με τελευταίο το Φεστιβάλ Αθηνών- Επιδαύρου (Μικρή Επίδαυρος) – Αντιγόνη του Σοφοκλή (στον ομώνυμο ρόλο) σκην. Δ. Μπίτου – ΑΣΙΠΚΑ (2012) Ως βοηθός σκηνοθέτη σε δυο θεατρικά έργα κ.α.

Διακρίθηκε για την συμμετοχή της στον κινηματογράφο στην ταινία του Νίκου Κούνδουρου «Το Πλοίο» (2012) στα «Μετέωρα» του Σ. Σταθουλόπουλου  (2011)στον «Αρσιβαρίστα και ο Άγγελο», Ε. Αλεξανδράκη (2008).Συμμετείχε ακόμη σε ταινίες μικρού μήκους και ντοκυμαντέρ.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.