Σάρωσε κυριολεκτικά ο Λεωνίδας Ραπτάκης πολιτειακός Δημοκρατικός γερουσιαστής  στο Ροντ Αϊλαντ, ο οποίος κατόρθωσε να εκλεγεί στην πρότερή του θέση στη Γερουσία της πολιτείας, με ποσοστό το οποίο υπερέβη το 70%.

Ο Λεωνίδας Ραπτάκης με καταγωγή από τα Αποίκια, της Άνδρου, ένθερμος υποστηρικτής της Ελληνικής Ομογένειας, αλλά και μαχητής για τις Ελληνικές και Κυπριακές υποθέσεις, είναι ένας από τους πολλούς πλέον Ελληνο-Αμερικανούς αντιπροσώπους στην Αμερικανική Βουλή. «Είμαι τόσο χαρούμενος και ικανοποιημένος, όχι μόνο διότι κερδίσαμε με υψηλό ποσοστό, αλλά για τη μεγάλη οικονομική υποστήριξη που δέχτηκε η προεκλογική μας εκστρατεία από την ομογένεια σ’ όλη τη χώρα» δήλωσε στον «Εθνικό Κήρυκα» ο Λεωνίδας Ραπτάκης και συνέχισε «ήταν η έβδομη πιο ακριβή εκστρατεία σε  πολιτειακό επίπεδο, αλλά πήγαμε πολύ καλά».

Ο κ. Ραπτάκης υπηρέτησε επί 17 χρόνια στη Γερουσία, επιχείρησε ανεπιτυχώς να εκλεγεί στη θέση του υπουργού Εσωτερικών αλλά στις 6 Νοεμβρίου επανήλθε δριμύτερος.»

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.