Όπως κάθε καλοκαίρι, τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος, στις μισές Ιουλίου έκανε την εμφάνιση του το πρόβλημα του νερού στην κοινότητα μας.

Από τις 17 Ιουλίου και μετά το νερό στα χωριά μας ήταν με το δελτίο.

Στις ερωτήσεις που δικαιολογημένα άρχισε να κάνει ο κόσμος στον εκλεγμένο πρόεδρο, κύριο Μπάλλα, εκείνος απαντούσε με επιθετικότητα. Και κάποιες απαντήσεις του τύπου «Να προσέχατε τι ψηφίζατε» δεν είχαν καμία βάση να ειπωθούν. Τι σημαίνει «Να προσέχατε τι ψηφίζατε»; Όσοι δεν τον ψήφισαν; δεν θα πρέπει να έχουν νερό; Έχει λίγο μπερδευτεί ο κύριος πρόεδρος. Από τη στιγμή που εκλέχτηκε πρόεδρος, θα πρέπει να φροντίζει για το σύνολο και όχι μόνο για

όσους τον ψήφισαν. Δεν μπήκε στον κόπο να εξηγήσει ποιο είναι πραγματικά το πρόβλημα. Το δίκτυο, οι μυωτήρες, τα φρεάτια, η δεξαμενή, όλα έχουν πρόβλημα; Και γιατί δεν φροντίζαμε από το χειμώνα για τη λύση του προβλήματος. Κάποιοι κάτοικοι της πρώην κοινότητας Λαμύρων (υδραυλικοί, τεχνικοί, άνθρωποι με γνώσεις) δήλωσαν ότι θέλουν να βοηθήσουν χωρίς αντάλλαγμα, να λυθεί το πρόβλημα. Η απάντηση του προέδρου όμως σ’ αυτή την εθελοντική κίνηση, ήταν αρνητική, και χρησιμοποίησε στις εργασίες μόνιμο συνεργάτη του.

Μάλιστα πριν από δύο χρόνια ο κύριος πρόεδρος προέβη στην διακοπή της συνεργασίας με τον υδραυλικό της κοινότητας, γιατί υποτίθεται, δεν γινόντουσαν οι απαραίτητες εργασίες. Αλλά μέχρι τώρα δεν δόθηκε κάποια λύση στο πρόβλημα.

Κάποια από τις μέρες της «λειψυδρίας» στις 19:00 το απόγευμα δόθηκε η απάντηση ότι έχει σπάσει ο αγωγός και γι’ αυτό δεν έχει νερό. Στις 24:00 το ίδιο βράδυ το δίκτυο είχε νερό. Το νερό κόβεται ανά περιοχή και οι περιοχές μάλλον με τους λιγότερους ψηφοφόρους μένουν περισσότερες μέρες χωρίς νερό.

Κάτι δεν πάει καλά σε όλα αυτά, έχουμε την εντύπωση ότι κάποιος μας κοροϊδεύει.

Επίσης ο κύριος πρόεδρος δήλωσε ότι δεν έχουμε το δικαίωμα να τον κρίνουμε.

Εσφαλμένη άποψη γιατί οι πολιτικοί δυστυχώς κρίνονται από τους πολίτες. Και αν δεν ήθελε να τον κρίνουν δεν θα έπρεπε να είναι σε αυτή τη θέση.

Μετά από αρκετές κόντρες, την Παρασκευή στις 27/7, ο κύριος πρόεδρος έδωσε την παραίτηση του στο Δήμο Άνδρου, μαζί με τα κλειδιά της δεξαμενής. Το Σάββατο 28/7 ο Δήμαρχος δίνει τα κλειδιά στον κύριο Τέλη Αστρα. Την Δευτέρα 30/7 το πρωί ο κύριος Μπάλλας παίρνει πίσω την παραίτηση του και απειλεί να μην πλησιάσει κανείς τη δεξαμενή ή το δίκτυο.

Εδώ μάλλον κάποιος «έχει ξεφύγει».

Αγανακτισμένος Στραπουργιανός

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.