Δρώμενο αφιερωμένο στην Μαγειρική και την Παράδοση πραγματοποιήθηκε στο βιβλιοπωλείο της «Μέλισσας» επί των οδών Σίνα και Σκουφά στο Κολωνάκι, στο πλαίσιο των  εορταστικών εκδηλώσεων του εκδοτικού  οίκου. Η εκδήλωση που έγινε στις 19 Δεκεμβρίου 2012 βασίστηκε στο βιβλίο της Βιβής Παλαιοκρασσά «Εγχειρίδιον Ανδριώτικης Κουζίνας».

«Ομιλητές ήταν η Αθηνά Σχινά  Ιστορικός Τέχνης και η συγγραφέας του βιβλίου Βιβή Παλαιοκρασσά. Ο ηθοποιός Πατρίκιος Κωστής διάβασε δημοσιεύματα των εφημερίδων Κήρυξ της Άνδρου και Φωνή της Άνδρου, της εποχής 1909 – 1930, αλλά και αποσπάσματα  από τις «Εορταστικές χαιρετούρες»  του βιβλίου για τον Αντώνη  Πολέμη, «Φωνές της Άνδρου».

Οι ομιλίες περιστράφηκαν γύρω από θέματα που αφορούσαν την παραγωγή και τον παραδοσιακό τρόπο συντήρησης των προϊόντων του τόπου. Η εκδήλωση έκλεισε με συζήτηση επί των ερωτημάτων των παρευρισκομένων. Χορηγός της εκδήλωσης ήταν τo ΙΚΕΑ- Όμιλος FOURLIS.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.