Αγαπητή Ανδριακή,

Ήταν Νοέμβριος του 2010 όταν μου κάνατε την τιμή να δημοσιεύσετε την τότε επιστολή μου με τίτλο (Βραχνού εν έτει 2010, στην εποχή της ξύλινης σκάλας).

Δυο χρόνια μετά και κόντρα στην αδιαφορία, την ανευθυνότητα και την αναλγησία προηγούμενων τοπικών παραγόντων πάρθηκε επιτέλους η ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να αλλάξει του Βραχνού η εποχή χάρη στην δημοσιότητα της «Ανδριακής» και βεβαίως της ευαισθησίας του νυν Δημάρχου κ. Γλυνού.

Σας ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία που κάθε φορά μου παρέχετε και σας παρακαλώ όπως μου επιτραπεί μέσω της εφημερίδας σας να ευχαριστήσω δημοσίως τον κ. Δήμαρχο, τον προεδρεύοντα Αντιδήμαρχο και όλα τα μέλη του Δ. Σ. που ομόφωνα πήραν την απόφαση της κατασκευής του αυτοκινητοδρόμου.

Τέλος ας μου επιτραπεί με δυο λόγια να απευθυνθώ προς τον κ. Δήμαρχο.

Κύριε Δήμαρχε είμαι σίγουρος ότι η ευαισθησία που επιδείξατε δεν θα μείνει μόνο στην απόφασή σας την οποία και συνημμένα επισυνάπτω προς δημοσίευση.

Στην ζωή μας πολύ δε περισσότερο στην καρέκλα μας είμαστε όλοι προσωρινοί αν κάτι μένει από εμάς σίγουρα είναι μόνο το έργο μας, γι’ αυτό και σας εύχομαι η κατασκευή του δρόμου να περατωθεί πάντα κατά την διάρκεια της δικής σας θητείας στον Δήμο Άνδρου.

Ο ίδιος είμαι απόλυτα σίγουρος ότι ο αγώνας που άρχισα πριν από δυο χρόνια σίγουρα θα δικαιωθεί και θα τερματισθεί με την δημοσίευση της περάτωσης του έργου στην «Ανδριακή».

Σας ευχαριστώ πολύ

Με εκτίμηση,

Νικόλαος Νέρης Συντ. Πλοίαρχος Ε.Ν.

Η απόφαση του Δήμου 08/2012 για την διαβίβαση στην Τεχνική Υπηρεσία του Δ.Α. που κοινοποιήθηκε στον κ. Νέρη συνοδεύεται από την ακόλουθη επιστολή όπου αναφέρεται «…σας γνωρίζουμε ότι ο Δήμος μας κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να υλοποιηθεί η κατασκευή αμαξιτού δρόμου εντός του οικισμού Βραχνού, παρά την οικονομική  στενότητα που αντιμετωπίζει.

Προκειμένου να κατασκευαστεί ο δρόμος απαιτούνται πλέον των άλλων και διαπλατύνσεις των υπαρχόντων σκαλοπατιών που αυξάνουν το κόστος κατασκευής του λόγω απαλλοτριώσεων. Είμαστε στην διάθεσή σας για κάθε πρόσθετη πληροφορία  ή διευκρίνιση.»

Την επιστολή υπογράφει ο Δήμαρχος Άνδρου κ. Γλυνός και για πληροφορίες υποδεικνύεται ο κ. Κ. Γκλάρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.