Το ξενοδοχείο St.George Lycabettus (θυγατρικό του ξενοδοχείου «ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ» της Άνδρου μυεί την υψηλή πελατεία του στα Ελληνικά προϊόντα με έμφαση στην ΑΝΔΡΙΩΤΙΚΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Έτσι με την άφιξη του πελάτη στο Lobby του ξενοδοχείου τους υποδέχεται σαν Welcome drink το φημισμένο νερό ΣΑΡΙΖΑ της Άνδρου.

Στο πρωινό του βραβευμένου με Χρυσούς Σκούφους Le Grand Balcon με πανοραμική θέα μέχρι τα νησιά του Σαρωνικού, ο executive chef Βασίλης Μήλιος ετοιμάζει την  διάσημη φρουτάλια!

Η Ανδριακή Γαστρονομία γίνετε ακόμη πιο αισθητή τις βράδυνες ώρες στο νέο εστιατόριο La Suite Lounge όπου κυριαρχεί η Ανδριώτικη σουμάδα  σε διάφορες gourmet γεύσεις ή το Limoncello με λεμόνια της Άνδρου και μία ακόμη ευχάριστη έκπληξη λουκούμια με άρωμα λεμονιού.

Βέβαια δεν θα μπορούσαν να λείπει και η παρουσία Ανδριώτικων τυριών! Την παράσταση κλέβει το παραδοσιακό « Βολάκι» παρουσιασμένο όμως μ σε μοντέρνο εργαλείο!

Πρόσφατα γεύτηκαν την Ελληνική Γαστρονομία στο La Suite Lounge o Πάολο Κοέλο , Κώστας Γαβράς , η Κατρίν Ντενέβ και η Καρόλ Μπουκέτ.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.