Την 31″ Ιουλίου οι αποφοιτήσαντες του Εξαταξίου Ε.Γ.Α το 1963, γιόρτασαν στην «ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΛΑ» τη 50η επέτειο αποφοίτησης. Η βραδιά ήταν τελικά εξαιρετική, γεμάτη από χαρά, διασκέδαση με μουσική εκείνης της εποχής αλλά και μπάλλους και πολύ συγκίνηση. Λίγες δικαιολογημένες απουσίες και λαμπρή η παρουσία του αγαπημένου μας καθηγητή σωματικής αγωγής Γ. Γαΐτη ο οποίος ήλθε ακμαιότατος σε ηλικία 82 ετών από την Τήνο για αυτόν το σκοπό ειδικά.

Στις ολιγόλεπτες ομιλίες τους, ο κ. Γαϊτης κατασυγκινημένος εξέφρασε την μεγάλη του χαρά να βρίσκεται και πάλι ανάμεσα μας και στην Άνδρο πού τόσο αγάπησε. Η Αμαλία Στυλιανού μας θύμισε όλους μας τους καθηγητές κάνοντας και μία αναδρομή στην όμορφη εκείνη εποχή. Η Βολίκα μας είπε για τις προσπάθειες του Ελληνισμού της Αμερικής και τις αναμνήσεις της από την τάξη μας. Η Ιωάννα Βλάμη, η οποία συνέβαλε πολύ στην οργάνωση αυτή, μας χάρισε αναμνηστικά της επετείου. Ο Αντώνης Διαβατίδης τέλος ως διοργανωτής αυτής της βραδιάς, αφού ευχαρίστησε τον κ Γαΐτη που δέχτηκε την πρόσκληση του αλλά και όλους τους παρευρισκόμενους δια την παρουσία τους, επεσήμανε τα τρία χαρακτηριστικά αυτής της τάξης πού είναι α) Η τάξη με τον μεγαλύτερο μέσο όρο βαθμολογίας εκείνης της περιόδου β) Η τάξη της αλληλεγγύης με αγάπη και ελάχιστες παρεξηγήσεις και γ) Η τάξη της Ελευθερίας και της ελπίδας διότι οι μαθητές της γεννήθηκαν το 1945 έτος λήξεως του Β’ Παγκοσμίου πολέμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.