Ξεκίνησε στις 14/1/2014 ο κύκλος των εκθεσιακών συμμετοχών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το 2014, στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας. Η έκθεση διήρκεσε έως και τις 19/1 και η ΠΝΑΙ ήταν συνεκθέτης στο περίπτερο του ΕΟΤ όπου φιλοξένησε την Άνδρο μαζί με την Ρόδο, την Τήνο, την Μήλο και την Αμοργό.

«Μια νέα τουριστική χρονιά ξεκινάει με αισιοδοξία και πολύ όρεξη για δουλειά και συνεργασία με όλους τους φορείς ώστε να συνεχιστεί η εξαιρετική προσπάθεια της τουριστικής προβολής των νησιών του Νοτίου Αιγαίου», δήλωσε η αρμόδια Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κα Ελευθερία Φτακλάκη η οποία ανέφερε πως τα μηνύματα για το 2014 είναι θετικά και ως εκ τούτου τα νησιά μας μπορούν να μεγιστοποιήσουν τα οφέλη από τον τουρισμό. Ο δήμος Άνδρου συμμετέχει για πρώτη φορά στην έκθεση Vacantiebeurs 2014 σε περίπτερο της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου. Τα εγκαίνια έγιναν 14/01 και το περίπτερό μας επισκέφτηκαν δημοσιογράφοι και τουριστικοί πράκτορες. Ευχαριστούμε την κ. Αγγελική Στρατή για τις φωτογραφίες της, τα ζαχαροπλαστεία Δ. Λάσκαρη, Άνθό Γαυρίου και το σύλλογο Αγία Θαλασσινή για την προσφορά τοπικών προϊόντων καθώς και τις κ. Φωτοπούλου και Σκαρβέλη από τον ΕΟΤ Ολλανδίας για την βοήθεια τους.

Ευφροσύνη Τριδήμα, Ιωάννα Χαλά

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.