Σε τραγικές, πιθανόν και επικίνδυνες για την ζωή τους, συνθήκες διαβιούν οι κάτοικοι του Ατενίου του Δήμου μας. Το ποτάμι της περιοχής ΔΕΝ καθαρίστηκε ΠΟΤΕ τα τελευταία 3 χρόνια και οι χωμάτινοι δρόμοι πρόσβασης ΠΟΤΕ δεν συντηρήθηκαν, με αποτέλεσμα σήμερα να είναι ΑΔΥΝΑΤΗ η διέλευση των κατοίκων της περιοχής προς και από τα σπίτια τους.

Οι μόνιμοι κάτοικοι μάλιστα, που έχουν ανάγκη ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ να διασχίζουν το ποτάμι, κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα. Είναι σχεδόν αδύνατη η επέμβαση γιατρού και παντελώς αδύνατη η προσέγγιση ασθενοφόρου ή πυροσβεστικού οχήματος σε ενδεχόμενη έκτακτη κατάσταση.

Παράλληλα, είναι απόλυτα αναγκαίο να συντηρηθούν με χωματουργικά μηχανήματα οι χωμάτινοι δρόμοι του Ατενίου ιδιαίτερα πλησίον του ποταμού, με σκοπό επίσης την καθημερινή ομαλή προσέγγιση των κατοίκων της περιοχής από και προς τα σπίτια τους.

Μετά τα ανωτέρω απαιτείται:

  1. Ο άμεσος καθαρισμός του ποταμού στο Ατένι
  2. Η συντήρηση των χωματόδρομων της περιοχής

Δικαιολογίες ΔΕΝ επιτρέπονται και δεν υπάρχουν:

Έχουν γίνει αναθέσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ προς την ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΔΡΟΥ ΑΕ και προς ιδιώτες εργολάβους με σκοπό τον καθαρισμό ποταμών του Νησιού μας και συντήρηση χωματόδρομων.

Έχουν παρέλθει περισσότερα από 3 χρόνια και είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να μην έχετε ενεργήσει για την εκτέλεση των απολύτως απαραίτητων έργων, για την υποτυπώδη λειτουργία των οικισμών της Άνδρου.

Με εκτίμηση

Θεοδόσης Σουσούδης, Κυριάκος Θωμάς, Ανδρέας Βόσσος, Γιώργος Βλάμης, Διαμαντής Θεοδωράκης, Νικόλαος Βασταρδής,

Αριστοτέλης Διαπούλης, Αντώνιος Λάβδας

Άνδρος, 8 Ιανουαρίου 2014

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.