Το Κέντρο Υγείας ΄Ανδρου ευχαριστεί θερμά τους κάτωθι:

Την ΒΑΛΜΑΣ Α.Ε και ιδιαιτέρως τον κ. Μιχάλη Βαλμά, για την δωρεά: α.  Μελέτης νέου  Δικτύου Θέρμανσης  καθώς και β. Μελέτης νέου Δικτύου  Παροχής Οξυγόνου (στις αίθουσες νοσηλείας, στα επείγοντα και στο χειρουργείο). Την ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΕΠΕ και ιδιαίτερα τον κ. Νικόλαο Πανταζή, για την εν μέρει δωρεάν επισκευή ενός Ιατρείου (παιδοψυχολόγου), του Κ. Υγείας ΄Ανδρου.    Τον κ. Νικόλαο Σπυριδάκη, υδραυλικό, για την δωρεάν εγκατάσταση  ύδρευσης, του παραπάνω Ιατρείου. Τους David και Mariella Edgerly, για την δωρεά 300 ευρώ, για την επισκευή επίσης, του παραπάνω Ιατρείου. Τον Κο Δημήτρη Μανδαράκα, για την χορήγηση υλικών και χρωμάτων, που χρειάστηκαν για στην κατασκευή στάσης Νοσοκόμας στο Κέντρο Υγείας ΄Ανδρου.
Όλες οι παραπάνω προσφορές ήταν ευπρόσδεκτες, αφού διευκολύνουν το Κέντρο να λειτουργεί καλύτερα, προς όφελος του ανδριακού λαού. Ευχόμαστε δε να βρεθούν μιμητές, αφού είναι ένας ζωντανός Οργανισμός και οι ανάγκες δεν τελειώνουν ποτέ.

Υ.Γ.: Το Κέντρο παραμένει χωρίς Κεντρική Θέρμανση επί τρία χρόνια.

Η Πολιτεία χρηματοδότησε το έργο αυτό. Η μελέτη  υπάρχει. Αναμένουμε.

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε. ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΙΠΕΡΓΙΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.