Ο έρωτας του ερασιτέχνη, η συνέπεια του επαγγελματία, η πειθαρχία του στρατιώτη και η ανιδιοτέλεια του Ανθρώπου, είναι οι βάσεις στις οποίες στηρίχτηκε το λευκό περιστέρι της ειρήνης που στις 11.4.2014 κάλυψε με παιδικές δημιουργίες το Καλλιμάρμαρο Στάδιο των Αθηνών. «Η εταιρεία μας μετέχει με χαρά για προσφορά συνολικά σε τέτοιες προσπάθειες, πόσο μάλλον τώρα που έχουμε να κάνουμε αποκλειστικά με παιδιά σε έναν τόσο ιστορικό χώρο όπως το Καλλιμάρμαρο. Έχουμε ενεργό ρόλο προς αυτή την κατεύθυνση, δεν  μας αφήνουν αδιάφορους τέτοιες προσπάθειες κι έτσι όποτε μας δίνεται η ευκαιρία βάζουμε και εμείς, εθελοντικά, το λιθαράκι μας. Και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με πράξεις και στο μέλλον», θα πει ο επιχειρηματίας Γιάννης Τσεπέρκας πραγματώνοντας για μια ακόμη φορά την έννοια του εθελοντισμού, που αποτελεί την υγιή αντίδραση της κοινωνίας στα φαινόμενα της αδράνειας, της αποχής και της παθητικότητας.

Συγκεκριμένα, ένα γιγαντιαίο υπόβαθρο – υπόστρωμα, κατασκευή με διαστάσεις 30×100 που δημιουργήθηκε με επίπονη εργασία 10 ημερών κάλυψε τον αγωνιστικό χώρο του Παναθηναϊκού Σταδίου, σε 3000 τετραγωνικά μέτρα στις 11 Απριλίου 2014 για τον σχηματισμό από μαθητές και μαθήτριες σχολείων από όλη την Ελλάδα, ενός λευκού περιστεριού της ειρήνης από λευκά χάρτινα καραβάκια, ένα πελώριο περιστέρι που θα συμπεριληφθεί ύστερα από κρίση ειδικής επιτροπής στα ρεκόρ Γκίνες.

Η κατασκευή ήταν δημιουργία και ταυτόχρονα ευγενική χορηγία προς την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία της Ελλάδας (ΕΘΝ.Ο.Α.) της εταιρείας «ΚOUROS ΑΕ» που βοήθησε τα μέγιστα στη σημαντική προσπάθεια που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Για την προσφορά της εταιρείας «ΚOYROS ΑΕ», ο Πρόεδρος της ΕΘΝ.Ο.Α. κ. Ισίδωρος Κούβελος τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω την εταιρεία ΚOYROS ΑΕ για την ευγενική προσφορά της που βοηθάει τα μέγιστα στο να γραφτεί ιστορία στο Παναθηναϊκό Στάδιο με τη δημιουργία του μεγαλύτερου χάρτινου λευκού περιστεριού ειρήνης στον κόσμο, το οποίο θα έχει περίοπτη θέση στα ρεκόρ Γκίνες. Πέρα, όμως, από αυτό, με την προσφορά της, δίνει το δικαίωμα της συμμετοχής και της προσφοράς σε χιλιάδες παιδιά, το μέλλον αυτού του τόπου, προσφέροντας τους το ερέθισμα για να κατανοήσουν καλύτερα τις Ολυμπιακές Αξίες, όπως η ειρήνη, η φιλία, η αριστεία, το ευ αγωνίζεσθαι, η συναδέλφωση των λαών.»

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.