Ένας από τους σημαντικότερους  και πιο ιστορικούς ιστιοπλοϊκούς αγώνες της χώρας μας άνοιξε πάλι πανιά στις 6 – 9 Ιουνίου. Ένα σπουδαίο ναυταθλητικό γεγονός – έμπνευση του Γιάννη Β. Γουλανδρή συνεχίζει αδιάκοπα την ιστορική του διαδρομή από το 1967, συγκεντρώνοντας μερικά από τα καλύτερα πληρώματα σε ένα μοναδικό αγώνα.

Η εκκίνηση δόθηκε από την Βουλιαγμένη όπου τα πληρώματα ταξίδεψαν στο Αιγαίο σε μια απαιτητική και συναρπαστική διαδρομή 80 ναυτικών μιλίων βάζοντας ρότα για την Άνδρο, έναν προορισμό με πλούσια ναυτική παράδοση. Ο Ναυτικός Όμιλος Άνδρου με έτος ίδρυσης το 1957 και πολύτιμη συμβολή στα ναυταθλητικά δρώμενα και κοινωφελές έργο προς το νησί προσφέρει δωρεάν μαθήματα ιστιοπλοΐας σε όλα τα παιδιά και οργανώνει πλήθος αθλητικών εκδηλώσεων κάθε χρόνο με κορυφαίο γεγονός το Διεθνή Ιστιοπλοϊκό αγώνα Άνδρου, ο οποίος αγκαλιάζεται από όλη την τοπική κοινότητα του νησιού.

Ο μοναδικός χαρακτήρας της ιστορικής αυτής διοργάνωσης αναγνωρίζεται και από πλήθος χορηγών που σπεύδουν να σταθούν αρωγοί ώστε ο αγώνας να στέκει στην κορυφή των ιστιοπλοϊκών διοργανώσεων κάθε χρόνο. Φέτος πολύτιμη ήταν η υποστήριξη των εταιριών Sea Guardian, της Aigaion Insurance, της Skuld Hellas, της Bureau Veritas, της Doric Shipbrokers, της Lukoil, της BPCO, της Polembros και της Status Maritime.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.