Ένας αγώνας για γερά νεύρα και δοκιμασμένες αντοχές ήταν ο 47ος ιστιοπλοϊκός αγώνας της Άνδρου στον οποίο οι εναλλαγές του καιρού ήταν ακραίες ξεκινώντας με ελαφρύ αεράκι και ούριους ανέμους που από την απόλυτη άπνοια στην διαδρομή Βουλιαγμένη – Άνδρος (6.6.2014) έφθασαν να πνεύσουν έως τα 6 μποφόρ και να τερματίσουν τελικά στο δεύτερο σκέλος του αγώνα (Άνδρος  -Βουλιαγμένη 9.6.2014) στο Δύσβατο, μειώνοντας αισθητά τη συνολική διαδρομή πλεύσης.

Έτσι, τα σκάφη αντί να διανύσουν 75 περίπου ναυτικά μίλια από τη Χώρα της Άνδρου μέχρι τον Κόλπο της Βουλιαγμένης, αγωνίστηκαν τελικά σε μια διαδρομή 17 ναυτικών μιλίων. Στην τελική κατάταξη των ORCi του «47ου Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Αγώνα Άνδρου» νικήτρια ανακηρύχθηκε η ομάδα ΑΠΗΔΑΛΟΣ ΝΑΥΣ-AIGAION του Παύλου Κούρκουλου 2η η ομάδα ΕΡΥΤΟΣ 2-COSMOTE του Κώστα Μάνθου και 3η η ομάδα OPTIMUM των Λιβά και Λάζου. Στα ORC Club, την πιο ψηλή θέση στο βάθρο, κατέκτησε τελικά η ομάδα ALTER EGO του Στέλιου Μπόνα.

Η απονομή των επάθλων στους νικητές πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Ιουνίου στις 19:00 στο «SS Hellas Liberty».

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.