Τα θερμά μου συγχαρητήρια στο Σωματείο Μηχανικών, Ηλεκτρολόγων, Φανοποιών, Βουλκανιζατέρ, Ελαστικών Άνδρου για τη διοργάνωση της Ημερίδας οδηγός, όχημα και συνεργεία. Επιπλέον θα ήθελα να ευχαριστήσω το Επιμελητήριο Κυκλάδων, το Υπουργείο Συγκοινωνιών Σύρου και την Ομοσπονδία Επισκευαστών Άνδρου.

Στην κρίση που βιώνει η χώρα μας, ο κλάδος σας πλήττεται ανεπανόρθωτα με συνέπεια οι εν λόγω επαγγελματίες  να δίνουν καθημερινά αγώνα για την οριακή διατήρηση των επιχειρήσεων τους.

Η μείωση στις πωλήσεις αυτοκινήτων, η αύξηση του κόστους των καυσίμων, των ανταλλακτικών, των ασφαλίστρων και των τελών κυκλοφορίας, έχει σαν συνέπεια την αποφυγή συντήρησης και αποκατάστασης ζημιών και βλαβών, λόγω οικονομικής αδυναμίας του  κατόχου και χρήστη του οχήματος,

Σύμφωνα με έρευνα του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης πέντε στους δέκα καταναλωτές απαντούν ότι είναι συνεπείς στα σέρβις των αυτοκινήτων τους, ενώ τρεις στους δέκα ομολογούν ότι κάνουν όποτε μπορούν. Εκείνο που προκαλεί, πάντως, ανησυχία είναι ότι δύο στους δέκα ιδιοκτήτες ΙΧ λένε ότι κάνουν σέρβις, όταν δεν πάει άλλο…

Να προσθέσω ότι οδική ασφάλεια δεν σημαίνει μόνο ασφαλές όχημα  και σωστή οδηγητική συμπεριφορά  αλλά και Ασφαλές οδικό δίκτυο.

Κινούμενος λοιπόν με αυτό το σκεπτικό θέλω να σας ενημερώσω ότι κύριος στόχος μας είναι η στελέχωση και η λειτουργία άμεσα της Τεχνικής Υπηρεσίας Άνδρου, προκειμένου να παρέχουμε ολοκληρωμένα έργα υποδομής και ανάπτυξης στο νησί μας, που ως γνωστό έχει το μεγαλύτερο οδικό δίκτυο στις Κυκλάδες.

Τέλος εύχομαι ο σημαντικότατος κλάδος σας να βρει το βηματισμό του και να κατορθώσει να επανακάμψει. Τέτοιες ημερίδες σαν τη σημερινή συμβάλλουν στην ανάκαμψη του κλάδου. Θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές.

Ο Έπαρχος Άνδρου Δημήτρης Λοτσάρης

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.