Η υπηρεσία της Google, Street View, η οποία ξεκίνησε την περιήγηση της στους δρόμους της Άνδρου τον περασμένο Οκτώβριο δίνει την ευκαιρία σε κάθε χρήστη του διαδικτύου με την εισαγωγή της διεύθυνσης που επιθυμεί να έχει την δυνατότητα να περιπλανηθεί με περιήγηση 360° σε όλους τους δρόμους της Άνδρου!

Το Street View είναι ένας μοναδικός τρόπος να εξερευνήσει κάποιος νέα μέρη, να βρει τον ιδανικό προορισμό για τις διακοπές του ή να εντοπίσει με ακρίβεια μια διεύθυνση. Η Ελλάδα ήταν η 56η χώρα που εντάχθηκε στο Street View τον Ιούνιο του 2014.

Αναμφίβολα, το Google Street View αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο για την τουριστική προώθηση μιας χώρας που αφθονεί σε αρχαιολογικούς χώρους παγκόσμιας κληρονομιάς, αλλά και στις ομορφιές των νησιών της.

Πως Λειτουργεί; Η εξερεύνηση ξεκινά στους Χάρτες Google μέσω της εικόνας που βρίσκεται κάτω από την αναζήτηση διεύθυνσης ή σύροντας το κίτρινο εικονίδιο «Pegman» πάνω στην επιφάνεια του χάρτη όπου το Google Street View είναι διαθέσιμο. Βρίσκετε τον «Pegman» στο κάτω δεξιό μέρος της καινούριας έκδοσης των Google Χαρτών (για τους κλασικούς χάρτες βρίσκεται πάνω και αριστερά).

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.