Ψηφίστηκε από το 5μελές Τοπικό Συμβούλιο Μπατσίου ομόφωνα η τοποθέτηση χειρολαβών σε σκαλοπάτια επί της οδού Αγίου Φιλίππου λόγω του ότι είναι  κατηφορικά και ολισθηρά. Κατά μαρτυρίες, και διαμαρτυρίες, κατοίκων το χειμώνα με τη βροχή έχουν δημιουργηθεί πολλά ατυχήματα και αυτό κάνει αναγκαία την τοποθέτησή τους.

Το έργο όμως αυτό δεν είναι δυνατόν να ολοκληρωθεί, δυστυχώς, διότι υπάρχει αντίδραση από έναν και μοναδικό ετεροδημότη με ανούσιες κατά την άποψή μου, δικαιολογίες.

Κύριε πρόεδρε  Μπατσίου ανέλαβε τις ευθύνες σου δια το γόητρο των χιλίων μονίμων κατοίκων του Μπατσίου.

Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω την κυρία ΖΩΗ ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΥ, πρώην πρόεδρο Μπατσίου, που μου έδωσε την άδεια να διεξάγω έρανο από τους κατοίκους Μπατσίου, που με προθυμία προσέφεραν ο καθένας ό,τι είχε ευχαρίστηση, με αποτέλεσμα την συλλογή 880 €.  Με αυτό το ποσό τοποθετήθηκαν χειρολαβές σε 7 σκάλες και 7 ταμπέλες σήμανσης που βοηθούν του επισκέπτες που θέλουν να κατευθυνθούν  στο  Ναό του Αγίου Φιλίππου.

Ευχαριστώ όσους συνεισέφεραν  σε αυτή την προσπάθειά μου.

Με τιμή

Μιχαήλ Γ. Μουστάκας (πρώην πρόεδρος κοινοτικού καταστήματος Μπατσίου)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.