sel-9-lemoni-1

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η 15η Γιορτή Λεμονιού το Μεγάλο Σάββατο 11 Απριλίου, στην Άνδρο με την συμμετοχή του κόσμου να είναι πέρα των δεδομένων των προηγούμενων ετών!

Στον πανέμορφο χώρο του Μουσείου Λαογραφίας της Άνδρου «Παλαιό Παγοποιείο Μαντζεβελάκη» οι επισκέπτες δοκίμασαν γεύσεις όπως: Limoncello, λικέρ λεμονιού, μαρμελάδες και μπισκότα, μύρισαν σαπούνια με σχήμα και άρωμα λεμονιού, περιεργάστηκαν μικρές καλλιτεχνικές δημιουργίες με θέμα το λεμόνι, περιηγήθηκαν στις όμορφες εγκαταστάσεις που διακοσμήθηκαν με μεράκι και αγάπη, και θαύμασαν τις ζωγραφιές των μικρών μαθητών του δημοτικού σχολείου με θέμα, τι άλλο… το λεμόνι!
Μάλιστα το καλύτερο έργο βραβεύτηκε με χρηματικό έπαθλο και ένα μετάλλιο από σαπούνι σε σχήμα λεμονιού! Όλα τα υπόλοιπα έργα χειροκροτήθηκαν εξίσου, αφού η φαντασία και η έμπνευση των λιλιπούτειων καλλιτεχνών, δεν έλειπε από κανένα. Δεν έλειψαν τα όμορφα πηγαδάκια γεγονός που έκανε το όλο κλίμα αρκετά χαρούμενο και ανοιξιάτικο. Το παρόν έδωσε και ο Δήμαρχος της Άνδρου Θεοδόσης Σουσούδης όπου συμβολικά φύτεψε μια λεμονιά στον προαύλιο χώρο του μουσείου, που επισκέφθηκε πλήθος πασχαλινών τουριστών και φίλων του νησιού!
Χορηγοί Επικοινωνίας η Εφημερίδα Ανδριακή και το Ellterra.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.