Ευχαριστούμε θερμά την άξια και δραστήρια Πρόεδρο του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Νήσου Άνδρου «Παναγία η Θεοσκέπαστη» Κα Λογοθέτη – Πιτσιλού Κίρκη, καθώς τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, που τα τελευταία χρόνια εμπιστεύονται το Ανδριώτικο τουριστικό γραφείο Andros Marine Travel για όλες τις εκδρομικές τους εκδηλώσεις.

Η μεγάλη επιτυχία και η αθρόα συμμετοχή στις Πρωτοχρονιάτικες  εκδηλώσεις κοπής πίτας στο πολυτελές «Agamemnon Palace» και στο επιβλητικό κτήμα «Αυγέρης», η προσκυνηματική εξόρμηση στην Στενή Ευβοίας για τους  Γ’ χαιρετισμούς καθώς και οι πέραν κάθε προσδοκίας συμμετοχές στις εκδρομές Λευκάδας και Κω, αποτελούν άλλο ένα εύσημο για το γραφείο μας.

Δουλεύουμε με πάθος την κάθε λεπτομέρεια, ούτως ώστε η κάθε εκδήλωση να συνοδεύεται από την απόλυτη επιτυχία και  όλοι οι συμμετέχοντες να αδημονούν για την επόμενή μας διοργάνωση. Η επόμενη μεγάλη εκδρομή του συλλόγου είναι στην μαγευτική Κωνσταντινούπολη, την πόλη  που μπερδεύει στις αισθήσεις του κάθε ταξιδιώτη το παλιό με το καινούργιο ανάκατα με τα μπαχάρια και τα αρώματα των ναργιλέδων…

Έχουμε εντολή από την χαρισματική Πρόεδρο  να φτιάξουμε ένα «αλλιώτικο» πρόγραμμα πέρα από τα συνηθισμένα. Ήδη είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Το πρόγραμμα που θα μοιραστεί τους επόμενους μήνες θα έχει πολλές εκπλήξεις…

Στοίχημά μας να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερους να περνάνε καλά!

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Με Εκτίμηση,

Για το Andros Marine Travel

Νίκος Νικόπουλος – Νίκη Κουρτέση

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.