Η Περιφερειακή Ενότητα Άνδρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επαναλειτουργία του Τμήματος Τεχνικών Έργων Άνδρου, το οποίο συστάθηκε σύμφωνα με το ΦΕΚ 1666/τ.Β/10.8.2015 “Έγκριση τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου”.

Η λειτουργία του εν λόγω τμήματος αποτέλεσε πρωταρχικό αίτημά μου, με την ανάληψη των καθηκόντων μου ως Επάρχου Άνδρου, στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γεώργιο Χατζημάρκο και στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γεώργιο Λεονταρίτη, οι οποίοι συνεπείς στη δέσμευσή τους και αξιολογώντας την σπουδαιότητα λειτουργίας της εν λόγω υπηρεσίας σ΄ενα νησί με το μεγαλύτερο οδικό δίκτυο, με δύο λιμάνια σε εξέλιξη, το λιμάνι του Γαυρίου στην Γ΄ ΦΑΣΗ, τεράστιες ανάγκες συντήρησης – καθαρισμού δρόμων κ.α, το ικανοποίησαν μέσω του Νέου Οργανογράμματος Εσωτερικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Το εν λόγω τμήμα λειτουργεί στο κτίριο της ΕΟΧΑ (Χώρα Άνδρου) όπου στεγάζονται και οι λοιπές υπηρεσίες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στον πρώτο όροφο, με Προϊσταμένη του Τμήματος την Πολιτικό Μηχανικό κ. Ευλαλία Κερετζή και τον μηχανικό κ. Βασίλη Κατσιγιάννη.

Στόχος μας είναι η έγκαιρη εκπόνηση των μελετών, η άμεση εκτέλεση και παρακολούθηση των έργων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (λιμάνια, επαρχιακό οδικό δίκτυο, καθαρισμοί χαντακιών κ.λ.π.) καθώς και η δυνατότητα άμεσης πρόσβασης και εξυπηρέτησης των πολιτών στην Τεχνική Υπηρεσία.

Ο Έπαρχος Άνδρου

Δημήτρης Λοτσάρης

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.