sel-9-valmas-1

«Η στήριξή μας αποτελεί την ενσάρκωση του σκοπού μας, την απελευθέρωση, δηλαδή, των δυνάμεων της χώρας. Υπογραμμίζουμε την έμφαση που δίνουμε στη στήριξη της νέας γενιάς που προσπαθεί να ανοίξει τα φτερά της, ιδίως όταν μας εκπροσωπεί σε διεθνές επίπεδο, εκπέμποντας και εκεί έξω την Ελλάδα που θέλουμε», υπογράμμισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο Δρ. Αντώνης Παπαδημητρίου πρόεδρος του Ιδρύματος Ωνάση παρουσία και του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Νίκου Φίλη, σε εκδήλωση που πραγματοποίησε το Ίδρυμα Ωνάση, στις 22 Δεκεμβρίου, στο χώρο της Ελληνικής Βιβλιοθήκης του.  Στην εκδήλωση το Ίδρυμα Ωνάση τίμησε τον ανδριώτη Αντώνη Μιχ. Βαλμά μαζί με τους 17 ακόμη μαθητές που κατάφεραν να διακριθούν αποσπώντας Μετάλλιο (Χρυσό, Αργυρό, Χάλκινο) ή Εύφημο Μνεία στις Επιστημονικές Ολυμπιάδες το 2015.
Υπενθυμίζεται ότι, συνολικά, στις φετινές Διεθνείς ή Βαλκανικές Επιστημονικές Ολυμπιάδες συμμετείχαν με την υποστήριξη του Ιδρύματος Ωνάση 46 μαθητές και 21 συνοδοί καθηγητές, ενώ 18 μαθητές κατάφεραν να διακριθούν αποσπώντας Μετάλλιο (Χρυσό, Αργυρό, Χάλκινο) ή Εύφημο Μνεία.
Το Ίδρυμα Ωνάση συνεχίζει να στηρίζει τις ελληνικές αποστολές μαθητών και των συνοδών καθηγητών τους, στις Διεθνείς ή Βαλκανικές Επιστημονικές Ολυμπιάδες και για το 2016.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.