sel-9-agia-eirini-2_n

Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου κ.κ. Δωροθέου Β’ και πλήθους πιστών ο εσπερινός της Αγίας Ειρήνης στην ομώνυμη Μονή των Αποικίων. “Στον εόρτιο Εσπερινό, που τελέσθηκε στις 4.5.2016 στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Αγίας Ειρήνης, στην περιοχή των Αποικίων, ανακαινισθείσης εκ θεμελίων από τον φιλάγιο Πλοιοκτήτη κ. Ιωάννη Πολέμη, χοροστάτησε απόψε ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ , συμπαραστατούμενος από Εφημερίους της Χώρας και των γύρω περιοχών, και αφού αναφέρθηκε στο συναξάριο της Αγίας Ειρήνης,  ομίλησε προς το πολυπληθές εκκλησίασμα για την ειρήνη του Θεού, τονίζοντας ότι χωρίς Θεό δεν μπορεί να υπάρξει ειρήνη στις καρδιές των ανθρώπων.

Προ του πέρατος της Ακολουθίας, χειροθέτησε σε Πρωτοπρεσβύτερο τον Εφημεριο Βουρκωτής, Αιδεσιμ. Ιωάννη Μαλταμπέ, ο οποίος με ιεραποστολικό ζήλο εξυπηρετεί επί πολλά έτη, εκτός της Ενορίας του, και παρακείμενες κενές Ενορίες.”

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.