«Μετά την επιτυχημένη εξόρμηση αιμοδοσίας στην Άνδρο, το διήμερο 22 & 23 Απριλίου 2016, θέλουμε να εκφράσουμε τις πολλές ευχαριστίες μας σε όσους συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια και πρώτα απ΄όλα στους ίδιους τους αιμοδότες που προσήλθαν και συμμετείχαν εθελοντικά.

aimodosia_n

Συνολικά έγιναν 136 αιμοληψίες στην Άνδρο, στην Χώρα δόθηκαν συνολικά 92 μονάδες αίματος, από τις οποίες οι 15 μονάδες δόθηκαν από Κορθιανούς, στο Γαύριο δόθηκαν 44 μονάδες.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε λοιπόν:

Στην Χώρα, το Κέντρο Υγείας Άνδρου και την διοίκησή του για την παραχώρηση του χώρου, τον Γιάννη Τηνιακό για τις αφίσες και τα πανό, τον Γιάννη Κοντομάρκο για την διαφήμιση, τον Αντιδήμαρχο, Δημήτρη Λάσκαρη και τον Δήμο Άνδρου για το πουλμανάκι του ΚΤΕΛ που μετέφερε τους Κορθιανούς αιμοδότες, τον Βαγγέλη Λουκίσα και την Χαρίκλεια Δανιόλου για το δείπνο των γιατρών στα «Σκαλάκια.

Στο Γαύριο, τον Ανδρέα Βώσο για την παραχώρηση του σχολείου, την Αθηνά Κοζανίτη και την Μαρία Μαμάη για τις αφίσες.

Στο Κόρθι την ευθύνη για την αιμοδοσία είχαν ο Γιώργος Μαγγανιώτης , η Βάσω Μπενά και ο πατήρ Αντώνιος Χορευτής. Στο Γαύριο συντόνισαν και δούλεψαν ο Κώστας Καστραντάς, η Μαρία Αλεξάκη και η Αγγελική Μαρινάκη. Στην Χώρα την ευθύνη είχαν ο Νίκος Θεολόγου, η Ράνια Ταουσάνη, η Μαρία Φιλιππίδου, η Ρίτσα Ζαννάκη και η Μαρία Βενετίκη. Ευχαριστούμε και τον «Περίγυρο της Κινηματογραφικής Λέσχης» για το βίντεο και την προβολή της όλης προσπάθειας.

Στο σχεδιασμό του Συλλόγου είναι η επόμενη αιμοδοσία που είναι προγραμματισμένη για το διήμερο 18 και 19 Αυγούστου 2016 με αιμοληψίες  στη Χώρα, στο Γαύριο και ξανά στο Κόρθι»

Τράπεζα Αίματος Άνδρου Σύλλογος Παροχής Φροντίδας και Κατ’ Οίκον Νοσηλείας Άνδρου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.