Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή για την οικονομία του νησιού με τον ΦΠΑ να αυξάνεται από 16%  σε 24% και την τουριστική κίνηση να μειώνεται, ο δήμος Άνδρου προχώρησε σε διπλασιασμό της τιμής ενοικίασης παραλιών για κάποιες περιοχές!

Με μια απαράδεκτα άκαιρη και φορομπηχτική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου στις 18 Μαΐου καθόρισε την τιμή ενοικίασης ως εξής: Νειμποριό από 6 ευρώ ανά τ.μ. σε 12 ευρώ, Ζόρκος  από 6 ευρώ ανα τ.μ. σε 12 ευρώ, Βιτάλι από 6 ευρώ/τ.μ. σε 12 ευρώ, Δελαβόγια από 6 ευρώ/τ.μ. σε 12 ευρώ, Κυπρί από 10ευρω/τ.μ. σε 18 ευρώ

Η αντιπολίτευση ζήτησε την παραμονή των τιμών στα επίπεδα του 2015. Η αύξηση και μάλιστα κατά 100% δεν έχει καμιά απολύτως αιτιολόγηση, εκτός από την φοροεισπρακτική λογική. Με ολόκληρη την Ελλάδα να αντιδρά στην αύξηση του ΦΠΑ κατά 8%,ο δήμος προχώρησε και σε αύξηση ενοικίου 100%!!!,κάνοντας ακόμα πιο δύσκολη την επιβίωση για κάποιες επιχειρήσεις.

Καταδικάζουμε αυτή την απόφαση και ζητούμε την ανάκλησή της.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.