sel-1-superferry-1_n

«Τα πλοία είναι οι άνθρωποί τους, ο Γιώργος και ο Δημήτρης είναι η ψυχή της ναυτιλίας είπε στο σύντομο χαιρετισμό του ο Γιώργος Ανωμερίτης σκιαγραφώντας τους αδελφούς Στεφάνου, οι οποίοι «αγαπιούνται, δεν ξεχνούν και αποδεικνύουν με τη ζωή τους που μπορεί να φτάσει η συνεργατικότητα, η αγάπη και η καλή ανατροφή» όπως τόνισε και φόρτισε συγκινησιακά την ατμόσφαιρα ο Ανδρέας Λοβέρδος, στην αναφορά του κατά την τελετή των εγκαινίων του Superferry την Τετάρτη 29.6.2016 στο λιμάνι της Ραφήνας, υπερτονίζοντας, «πως μας λείπουν τέτοιοι άνθρωποι, άνθρωποι της δημιουργίας».

Την εικόνα ολοκλήρωσε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης τονίζοντας πως τα αδέλφια Στεφάνου είναι ένα «αχτύπητο δίδυμο, δίνουν στην πατρίδα και δίνοντας παίρνουν πίσω. Αγαπούν την Άνδρο και θέλουν να δουν τον τόπο τους να ανθίζει».

Τη λαμπερή τελετή ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτη κ. Δωρόθεος Β’ ενώ παρευρέθηκαν εκπρόσωποι από τον κόσμος της ακτοπλοΐας με κορυφαίους τους καπετάν Κώστα Τζώρτζη και Μιχάλη Σακέλλη, δημοτικές και λιμενικές αρχές, εκπρόσωποι της κυβέρνησης, φίλοι και γνωστοί από την Άνδρο, την Αθήνα και τον Πειραιά.

Το Superferry έχει μέγιστη υπηρεσιακή ταχύτητα 23 κόμβους, ικανότητα μεταφοράς 1800 επιβατών και 350 οχημάτων, οι ανέσεις και οι παροχές τους δε παραπέμπουν σε κρουαζιερόπλοιο παρά σε πλοίο της γραμμής.

superferry-2_n

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.