penthos-theoharatos

 Με μεγάλη οδύνη και θλίψη αποχαιρετίσαμε στο  νεκροταφείο Ζωγράφου στις 25 Ιουνίου 2016 τον Γιώργο Θεοχαράτο Πανεπιστημιακό καθηγητή και επίτιμο Πρόεδρο της Αδελφότητας Ανδρίων «Το Κόρθιον», πάντοτε μαχητή στις επάλξεις της ζωής.

  Η οικογένεια του οι συγγενείς οι φίλοι και οι γνωστοί  η κοινωνία της Άνδρου και του Κορθίου αποχαιρέτισαν έναν ξεχωριστό άνθρωπο που ήξερε να τιμά και να σέβεται τους ανθρώπους.

 Η επιστημονική κοινότητα και οι φοιτητές του αποχαιρέτισαν τον λαμπρό επιστήμονα και αγαπητό καθηγητή.

 Η Αδελφότητα αποχαιρέτισε τον επίτιμο και για 44 χρόνια άξιο Πρόεδρο της που υπηρέτησε με συνέπεια το κοινό καλό. Εκλεγόταν όλα τα χρόνια σταθερά πρώτος στο Διοικητικό Συμβούλιο, γιατί όλοι αναγνώριζαν στο πρόσωπο του τον άξιο Πρόεδρο. Τον άνθρωπο που εμπιστεύονταν και στήριζαν στην άοκνη προσφορά του στην Αδελφότητα και στην Άνδρο. Αποχαιρετίσαμε και εμείς του Δ. Σ.  της Αδελφότητας και εγώ προσωπικά  των ξεχωριστό άνθρωπο, το λαμπρό συνεργάτη.

  Στην καρδιά  όλων μας μένει χαραγμένη η μορφή του. Η ευγένεια του, ο ήπιος χαρακτήρας του, η λιτότητα και η ευθύτητα του λόγου του, η πίστη στις απλές ανθρώπινες αξίες.

  Όλοι έχουμε να θυμηθούμε τις συνεχείς προσπάθειες του που είχαν ένα σταθερό σκοπό. Το καλό της Άνδρου!

 Ήταν σε όλη του τη ζωή σταθερά προσανατολισμένος στις προοδευτικές αξίες και τις υπηρέτησε με συνέπεια.

 Τον ευχαριστούμε για όσα μας πρόσφερε, θα τον θυμόμαστε πάντα και θα τιμούμε την μνήμη του.

Κατερίνα Παπαθεοφάνη

 Αθήνα 25-6-2016

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.