ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

 Η Διαχειριστική Επιτροπή του Κληροδοτήματος Π.Λ. Μουστάκα προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους (φυσικά πρόσωπα ή εταιρείες) που επιθυμούν να υποβάλουν φάκελο για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συνεργασίας με το Κληροδότημα για την παροχή λογιστικών φοροτεχνικών υπηρεσιών. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να πληρούν τα κάτωθι:

  1. Να έχουν την έδρα τους στην Ανδρο
  2. Να είναι πτυχιούχοι Α.Ε.Ι ή Τ.Ε.Ι (στις εταιρείες ο διαχειριστής ή εταίρος )

3.Να αποδεικνύουν τουλάχιστον πενταετή επαγγελματική εμπειρία (με την προσκόμιση εγγράφων όπως αντίγραφο επαγγελματικής ταυτότητας, συμβάσεις εργασίας, αντίγραφο υπεύθυνων δηλώσεων της Η5 παραγράφου του Ν. 4093/2012   κλπ)

  1. Δικαίωμα υπογραφής ισολογισμού
  2. Ικανότητα υποστήριξης Διπλογραφικού Συστήματος
  3. Να μην έχουν καταδικαστεί για τα αδικήματα που αναφέρονται στο άρθρο 14 του Π.Δ. 340/1998 (Φ.ΕΚ. Α’ 228/6.10.1998), όπως ισχύει τροποποιημένο με το Ν. 4271/2014.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν τους φακέλους τους με τα σχετικά έγγραφα  προς το Κληροδότημα μέχρι την 6/3/2017,  ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή στην Δ/νση : Κληροδότημα Π.Λ. Μουστάκα, Κόρθιο Ανδρου Τ.Κ. 84502, υπόψη κου Γ. Τρανάκου (κιν. 6945941141)

Ανδρος, 16/2/2017 Για το Κληροδότημα

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.