Οι εταίροι της Α.Ε.: Σόνι Γκιονάι – Αγγελική Στρατή και η Αγγελική Βόσσου μετά το τέλος της παρουσίασης της εικονικής τους εταιρίας μαζί με την καθηγήτρια τους Εύα Βλάμη που χαμογελά γεμάτη υπερηφάνεια!

Ί

σως τα νέα παιδιά να είναι η μοναδική απάντηση στις τρικυμισμένες εποχές που ζούμε. Τα παιδιά, με την δημιουργικότητα, την φαντασία και το ενδιαφέρον τους για το μέλλον μπορούν γιατί θέλουν να λύσουν και να απαντήσουν σε μια σειρά από θέματα που οι μεγαλύτεροι … «δυσκολεύονται». Τα συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία των «Αστεριών» του Γαυρίου ανήκουν στα ίδια τα παιδιά, στο σχολείο και στους γονείς τους που ενθαρρύνουν πρωτοβουλίες μέλλοντος!

Οι εκλεκτοί νέοι επιχειρηματίες: Παναγιώτης Κακλαμάνης, Φίλιππος Μπουρίκας, Λεωνίδας Καίσαρης, Βαγγέλης Μπόθος, Γιώργος Κοζανίτης

Μπορούν άραγε τα παιδιά να δημιουργήσουν μια δική τους «μαθητική Εικονική Επιχείρηση» με στόχο την καλλιέργεια επιχειρηματικής κουλτούρας τους;
Ναι, απάντησαν από την Α΄ Λυκείου, δηλαδή οι Αγγελική Βόσσου, Σαμπρίνα Σινάι, Αγγελική Στρατή και ο Σόνι Γκιονάι
Μας παρουσίασαν την «Ανακύκλωση Άνδρου» ως το μοναδικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών που εξυπηρετεί τις ανάγκες του νησιού μας επειδή πρόβλημα των σκουπιδιών είναι κάτι που μας απασχολεί έντονα.
Με την εργασία τους μας παρουσίασαν τι ακριβώς είναι η ανακύκλωση, ποια είναι τα οφέλη, ποια είναι τα ανακυκλώσιμα προϊόντα, γιατί είναι αναγκαία και ποια είναι η σημασία της.
Πρέπει να σημειώσουμε ότι στην ανακύκλωση συμπεριέλαβαν και την κομποστοποίηση επειδή ουσιαστικά είναι μία διαδικασία που μετατρέπει τα βιοαποδομήσιμα απόβλητα σε ένα χρήσιμο προϊόν (κομπόστ). Μας απέδειξαν ότι η ανακύκλωση μπορεί να δώσει πολλαπλά οφέλη!

Στη δεύτερη ομάδα οι Παναγιώτης Κακλαμάνης, Φίλιππος Μπουρίκας, Λεωνίδας Καίσαρης, Βαγγέλης Μπόθος και Γιώργος Κοζανίτης, σαν σωστοί επιχειρηματίες έκαναν μια εικονική Ανώνυμη Εταιρία εισαγωγής πρώτων υλών ζαχαροπλαστικής: «Ο ΖΑΧΑΡΟΣ Α. Ε.» Για την σύσταση της είχαν συγκεντρωμένο το κατώτατο όριο μετοχικού κεφαλαίου 24.000 ευρώ σύμφωνα με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου του 2012, αφού πρωτίστως μας εξήγησαν τις μετοχές και το οργανόγραμμα θέσεων της εταιρίας στα ελληνικά αλλά και στα αγγλικά (!) μας κέρασαν από τα «προϊόντα» τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.