Τέλη Γενάρη, αρχές Φλεβάρη, στις βόρειες ακτές της Ανδρου. Μια θαλάσσια χελώνα αγωνίζεται να επιβιώσει, βουτηγμένη στο πετρέλαιο από το ναυάγιο του πλοίου CABRERA, έχοντας ένα μεγάλο αγκίστρι στο στόμα της. Την εντοπίζει το συνεργείο απορρύπανσης των ακτών που βρίσκεται εκεί για να καθαρίσει τις ακτές από το ναυάγιο και ειδοποιεί το Κέντρο Πρώτων βοηθειών για τραυματισμένα ζώα, του προγράμματος LIFE.

Το αγκίστρι αφαιρείται, γίνεται ένας πρώτος καθαρισμός, δίνονται οι πρώτες βοήθειες και η χελώνα μεταφέρεται στο Κέντρο Διάσωσης Θαλάσσιων Χελωνών, στην Γλυφάδα, από όπου –όταν κριθεί ότι είναι απολύτως υγιής- θα επιστρέψει στο φυσικό της περιβάλλον…

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.