Το μέλλον της Ανατολικής Μεσογείου στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος

Με τη σεζόν να έχει ήδη ξεκινήσει, το 4ο Posidonia Sea Tourism Forum φέρνει και πάλι την Ανατολική Μεσόγειο στο προσκήνιο της διεθνούς βιομηχανίας κρουαζιέρας. Δεδομένων των γεωπολιτικών προκλήσεων που αντιμετωπίζει η περιοχή, η φετινή διοργάνωση προσφέρει την πολύτιμη ευκαιρία να συζητηθούν σε βάθος τρέχουσες τάσεις και εξελίξεις που θα επηρεάσουν καθοριστικά τόσο τον ορίζοντα ανάκαμψης, όσο και το γενικότερο μέλλον του θαλάσσιου τουρισμού στην Ανατολική Μεσόγειο.

Κορυφαίοι παράγοντες της παγκόσμιας βιομηχανίας κρουαζιέρας θα συναντηθούν με ενδιαφερόμενους φορείς και κυβερνητικούς αξιωματούχους της περιοχής, συμπεριλαμβανομένων των Υπουργών Εμπορικής Ναυτιλίας και Τουρισμού της Ελλάδος, προκειμένου να συζητήσουν στρατηγικές ανάδειξης νέων προορισμών και κατευθύνσεις για περαιτέρω ανάπτυξη.

Το Forum θα πραγματοποιηθεί στις 23 και 24 Μαΐου στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, με θέμα «Επαναπροσδιορίζοντας την Κρουαζιέρα στην Ανατολική Μεσόγειο». Στο Συνέδριο θα συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, οι κ.κ.

  • Richard Vogel, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Pullmantur
  • Larry Pimentel, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Azamara Cruises
  • Kerry Αναστασιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises & Πρόεδρος της CLIA Ευρώπης
  • Michel Nestour, Αντιπρόεδρος, Global Port & Destination Development-EuroMed, Carnival Corp.
  • Claudius Docekal, Αντιπρόεδρος Ανάπτυξης της Crystal Cruises
  • Elisabetta De Nardo, Global Head of Port Operations & Destination Management της Silversea Cruises
  • Craig Milan, Αντιπρόεδρος Επιχειρήσεων της Virgin Voyages
  • Ukko Metsola, Αντιπρόεδρος Κυβερνητικών Σχέσεων της Royal Caribbean Cruises 
  • Ana Karina Santini, Διευθύντρια Ανάπτυξης Μεσογειακών Λιμένων και Δημοσίων Σχέσεων Ιταλίας των Royal Caribbean, Celebrity Cruises και Azamara Club Cruises.

Αποτελεί κοινή παραδοχή ότι η περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, παρά τις γεωπολιτικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει, παραμένει σταθερά ελκυστική για τις εταιρείες κρουαζιέρας.

Το 4ο Posidonia Sea Tourism Forum διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, και υποστηρίζεται από το Ναυτικό Επιμελητήριο της Ελλάδας, την  Ένωση Μεσογειακών Λιμένων Κρουαζιέρας (MEDCRUISE), την Ένωση Λιμένων Ελλάδας (ΕΛΙΜΕ), την  Ένωση Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού, την Ένωση Μαρίνων Ελλάδας, το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας, την Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων & Φορέων Ναυτιλίας και τον Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA). Χρυσός χορηγός είναι ο ΕΟΤ, αργυροί Χορηγοί είναι ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς, η Air France – KLM – Delta και Χάλκινοι Χορηγοί είναι η Celestyal Cruises, το Ακτίνα Travel Group και το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου.

Ενδιαφέρουσες εξελίξεις για τους ενασχολούμενους σοβαρά με τον τουρισμό

και στην Άνδρο (;) 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.