Ένας δικός μας άνθρωπος, ζωτικός συνεργάτης για 30 και πλέον χρόνια της εφημερίδας ο τυπογράφος μας ο Κωνσταντίνος Καράλης, έφυγε από τη ζωή στις 7 Απριλίου 2017.

Σε βαθύ γήρας όταν είχε αποχωρήσει από το τυπογραφείο του οποίου ηγείται πλέον ο γιος του Νικήτας, η καρέκλα του στον υπολογιστή παρέμενε άδεια στη θέση της. Ξέραμε όμως όλοι πως ο Κωνσταντίνος ήταν εκεί, μαζί μας να διορθώνει τα γραμματικά μας σφάλματα, να σχολιάζει την επικαιρότητα με χιούμορ αλλά και γκρίνια. Τον αποχαιρετίσαμε την Μ. Δευτέρα 10.4.2017 στο Κοιμητήριο της Καλλιθέας κι εκεί ανακαλύψαμε το βάθος της αγάπης που τρέφαμε για αυτόν τον άνθρωπο, κάτι που ίσως δεν γνωρίζαμε σε τι ποσοστό υπήρχε μέσα μας.

ΜΦΜ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.