Α

ύριο Παρασκευή 7 Απριλίου 2017, ώρα 15:00, το Επιμελητήριο Κυκλάδων θα πραγματοποιήσει ενημερωτική ημερίδα για το Ασφαλιστικό, το οποίο υπό τις παρούσες συνθήκες, απασχολεί και προβληματίζει κάθε εργαζόμενο, ελεύθερο επαγγελματία και συνταξιούχο, ενώ παράλληλα αποτελεί και ένα από τα βασικά ζητήματα που έχει να αντιμετωπίσει η χώρα. Σκοπός της ημερίδας, οι απαντήσεις καίριων ερωτημάτων αλλά και η παροχή διευκρινίσεων σε επιμέρους θέματα του ασφαλιστικού (όπως τα μπλοκάκια, οι εισφορές, τα όρια ηλικίας κ.λπ.)

Η ημερίδα αναμένεται να έχει έντονο ενδιαφέρον, καθώς εισηγητές θα είναι γνωστοί, διακεκριμένοι επιστήμονες – όπως οι κ. Αλέξης Μητρόπουλος, κ. Γιώργος Ρωμανιάς και κ. Διονύσης Τεμπονέρας. Χώρος διεξαγωγής θα είναι η συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στη Σύρο (κτίριο Βαλμά) καθώς και τα γραφεία του Επιμελητηρίου στα νησιά Άνδρο, Μήλο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο, Σαντορίνη και Τήνο, τα οποία θα διασυνδεθούν μεταξύ τους και με τη Σύρο, μέσω του αναβαθμισμένου συστήματος τηλεδιάσκεψης.

Τέλος, εάν παραστεί ανάγκη, το Σάββατο 8 Απριλίου, από 11:00 έως 13:00, οι εισηγητές θα είναι διαθέσιμοι να δεχθούν από όλα τα νησιά (μέσω τηλεδιάσκεψης), ερωτήματα που ενδεχομένως να μην έχουν εξυπηρετηθεί την προηγούμενη ημέρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.