Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, οι Στράτος Τσακαλίδης, Αντώνης Κριεζής Νίκος Σταθάς

Μεγάλη ήταν η χαρά και η συγκίνηση για την ομάδα των Αντώνη Κριεζή¸ Στράτου Τσακαλίδη και Νίκου Σταθά από το Κολλέγιο Αθηνών, οι οποίοι βραβεύτηκαν στις 29 Απριλίου 2017, σε ειδική τελετή στο Προεδρικό Μέγαρο από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο. Συγκεκριμένα η ομάδα του ανδριώτη μαθητή Αντώνη Κριεζή μαζί με τους Στράτο Τσακαλίδη και Νίκο Σταθά ήρθαν πρώτοι πέρσι στον 8ο Πανελλήνιο Εργαστηριακό Διαγωνισμό Φυσικών Επιστημών (Φυσική, Χημεία, Βιολογία) και έτσι αντιπροσώπευσαν την Ελλάδα στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό (EUSOEuropean Science Olympiad) που έγινε στο Ταλίν της Εσθονίας στις 7-15 Μαΐου 2016. Στην Ολυμπιάδα με συμμετοχή από 46 ομάδες από 22 χώρες της Ευρώπης κέρδισαν αργυρό μετάλλιο.

Στράτος Τσακαλίδης Νίκος Σταθάς Αντώνης Κριεζής μαζί με τους καθηγητές τους στην Εσθονία το 2016

Η βράβευση της ομάδας έγινε μαζί με όλα τα παιδιά που διακρίθηκαν στις μαθητικές Ολυμπιάδες.

H Αφροαμερικανίδα ποιήτρια Maya Angelou συνήθιζε να λέει: «Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς μέχρι να μάθεις. Μετά, όταν μάθεις καλύτερα, καν’ το καλύτερα.»

Το καλύτερο περιμένουμε λοιπόν από τον Αντώνη Κριεζή που τον Σεπτέμβριο ξεκινάει τις σπουδές του στο «ναό» των θετικών επιστημών το ΜΙΤ της Βοστώνης, συνεχίζοντας την παράδοση της οικογένειας, αφού ο πατέρας του Κωνσταντίνος αλλά και ο θείος του Γιώργος Κριεζής έχουν αποφοιτήσει από το ίδιο κορυφαίο τεχνολογικό ίδρυμα.

Η ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον στον κόσμο -όσο κοινότυπο κι αν ακούγεται-  βασίζεται σε τέτοιους προικισμένους και καταρτισμένους νέους ανθρώπους.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.