Τα «Ρόδινα ακρογιάλια» του βραβευμένου από την Ακαδημία Αθηνών ζωγράφου και σκηνογράφου Πέτρου Ζουμπουλάκη, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά οι επισκέπτες του ξενοδοχείου Aneroussa Beach αλλά και της Άνδρου.

Συγκεκριμένα, η έκθεση θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του ξενοδοχείου και αποτελεί συνέχεια ανάλογων εκδηλώσεων που έγιναν κατά το παρελθόν για την καθιέρωση και ενίσχυση της πολιτιστικής δραστηριότητας και καλλιτεχνικής δημιουργίας στην Άνδρο. Τα ζωγραφικά έργα του καλλιτέχνη αποτελούν σημαντικό κομμάτι της δουλειάς του με τον γενικό τίτλο Αέναο Τοπίο.

Ιδιαίτερο κομμάτι της έκθεσης αποτελεί το τμήμα σκηνογραφιών που έχει φιλοτεχνήσει ο Πέτρος Ζουμπουλάκης για πολλές θεατρικές σκηνές και ιδιαίτερα για την αγαπημένη του αδελφή  μεγάλη ηθοποιό Βούλα Ζουμπουλάκη και τον σύντροφό της κορυφαίο επίσης ηθοποιό Δημήτρη Μυράτ.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνου το Σάββατο 8 Ιουλίου στις 8μμ και η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι 10 Σεπτεμβρίου2017.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.