O Πιτροφιανός εκ καταγωγής Νίκος Φιλιππίδης αναλαμβάνει σήμερα 7.9.2017, καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΣΚΑΪ στη θέση του Ανδριώτη κατ’ επιλογήν Σταμάτη Μαλέλη.

«Ο έμπειρος δημοσιογράφος τα τελευταία 15 χρόνια εργάζεται, αρχικά, στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 και στη συνέχεια στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ως προϊστάμενος του οικονομικού ρεπορτάζ. Από τη νέα του θέση θα συμβάλλει στην επιτυχημένη πορεία του Ενημερωτικού Τομέα του σταθμού».

«O Νίκος Φιλιππίδης είναι οικονομικός συντάκτης από το 1994. Στο διάστημα αυτό έχει εργαστεί στην τηλεόραση (Mega Channel) , σε εφημερίδες (Εξουσία, Ισοτιμία) , ενώ ήταν για μεγάλα διαστήματα συνεργάτης σε περιοδικά και ενημερωτικές ιστοσελίδες. Την τελευταία 15ετία στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ είναι προϊστάμενος του οικονομικού ρεπορτάζ. Έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες στην Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

(Με τους Νίκο Φιλιππίδη, Τάσο Αρνιακό, και Γιάννη Μηνδρινό στα αθηναϊκά ΜΜΕ, μάλλον θα λέγαμε ότι ο Πιτροφός έχει ρέντα στα media)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.