Υπό την αιγίδα του Δήμου Άνδρου, θα πραγματοποιηθεί το 4ο Θερινό Σχολείο «Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνίας και Δημιουργικότητα» με θέμα «Αξιοποίηση εφαρμογών επαυξημένης πραγματικότητας στην εκπαίδευση», στο ξενοδοχείο Sariza Spring Hotel – Πηγή Σάριζα, στα Αποίκια Άνδρου, από τις 2 έως τις 10 Ιουλίου 2018.

Συνδιοργανωτές του θερινού σχολείου είναι το Παιδαγωγικό Τμήμα Δ.Ε.,  το Εργαστήριο Προηγμένων Μαθησιακών Τεχνολογιών στη Δια Βίου και Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση (Ε.ΔΙ.Β.Ε.Α) του Πανεπιστημίου Κρήτης και το Δίκτυο Καινοτομίας για τη Δημιουργικότητα και τις Τ.Π.Ε. στην Εκπαίδευση.

Σκοπός του 4ου Θερινού Σχολείου είναι η ανάδειξη της συνεργατικής δημιουργικότητας με τη χρήση των νέων τεχνολογιών και ειδικότερα της επαυξημένης πραγματικότητας, ως μία από τις πλέον σημαντικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει  ο σκεπτόμενος εκπαιδευτικός – πολίτης,  προκειμένου να ανταποκριθεί με κριτικό τρόπο στις απαιτήσεις της νέας εποχής.

Στο 4ο Θερινό Σχολείο μπορούν να συμμετέχουν εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων από την πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, καθώς επίσης και φοιτητές – απόφοιτοι ΑΕΙ-ΤΕΙ. Οι εργασίες του σχολείου θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα, 2 Ιουλίου και ώρα 18.00 μ.μ. και θα ολοκληρωθούν την Τρίτη, 10 Ιουλίου και ώρα 16.00 μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στον εξής σύνδεσμο: https://4otherinoandros.weebly.com/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.